Ferie med barn i London:

Finn veien i Londons klesbutikkjungel

Gå bananas i Londons klesbutikker. Der har de barneklær med stil.

Publisert Oppdatert

Inga Ragnhild Holst

Journalist og blogger.

Elsker å reise , og driver reisebloggen Bortebest.no med Vibeke Montero.

Jada, påsan og nurket er til å spise opp uansett hva de har på seg. Men jeg synes det er moro å kle opp barna til 17. mai eller hvis de skal bli med på kafé. Gjennom årene har jeg vært så heldig å få reist masse.

Dermed har jeg kjøpt mye klær utenlands. Barneklær er mye billigere straks du kommer ut av Norge, og derfor har jeg kunnet kjøpe klær med litt fint snitt og i bra kvalitet.

Det er jo så mye man må ha, vil ha og bare har innmari lyst på.

Når min «lillegutt» vokste ut av klærne, har jeg kunnet gi det bort. Det er veldig moro å se nye barn i klærne etter «lillegutt». 

Ekstra stas var det å få et bilde av en baby som hadde arvet klærne etter barna som først fikk våre klær.

Så vær så god, gå amok med god samvittighet på neste London-tur. Sjekk ut bildegalleriet på toppen for å se en liten smakebit fra de forskjellige butikkene.

Elias & Grace

Om du ikke har barn, så får du lyst på et når du kommer inn i denne butikken. Elias & Grace ligger i Regent Park Road. Her får du nydelige kåper fra Petit Bateau, gummistøvler fra Aigle og jakker, sandaler og kjoler fra Chloé. Oh, la, la! Størrelser fra 0 – 13 år.

No added sugar

Har du planer om å ta med knotten på Tim Wendelboe på Grünerløkka eller trille rundt i Shoreditch, så kjøper du klærne på No added sugar.

Butikken i 57 Ledbury Road i Notting Hill selger litt edgy barneklær. Sjekk ut de kule sløyfene og kronene du kan kan kjøpe til bursdagsfest. Butikken har klær for babyer og for barn opp til 14 år.

Rachel Riley

Dette er butikken for deg som er litt konservativ og har god råd.

For her hos Rachel Riley finner du prektige babykjoler med seilbåtmotiv som du kan toppe festkåpe med sløyfe. Matchende blå blazere til gutta.

Butikken holder til i  82 Marylebone High Street og 14 Pont Street. Her får du garantert kasjmirsokker som passer til antrekkene.

Stive priser og høy preppy-faktor, men jeg garanterer at du får nydelig barnetøy.

Om du ikke har råd, så ta turen innom for å titte. Kanskje du kan sy noe selv? Butikken har klær for babyer og barn opp til 14 år.

Isabella Oliver

Bolle i ovnen? Hos Isabella Oliver, som ligger i 30 Leighton Road, får du klær som er så fine at du har lyst til å fortsette å bruke dem etter fødselen (og du trenger dem nok noen uker etterpå også).

Du får bra klær til jobb, hverdag og ikke minst selskapskjoler med god plass til deg og bolla.

Priser fra cirka 30 pund for en topp og opp til 120 pund for kjoler.

Denne artikkelen var først publisert på bortebest.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning