Svangerskap og nakenhet

– Angrer ikke på nakenbilder

– Jeg synes det er litt trist at fokuset blir på nakenhet istedenfor graviditet, sier Victoria Eileen, som stilte opp uten klær i GRAVID.

STOLT MAMMA: Victoria Eilleen og datteren Izabella. Som gravid stilte Victoria opp naken i magasinet GRAVID. En positiv opplevelse, synes hun.
STOLT MAMMA: Victoria Eilleen og datteren Izabella. Som gravid stilte Victoria opp naken i magasinet GRAVID. En positiv opplevelse, synes hun. Foto: FOTO: Privat
Publisert Oppdatert
NAKEN: Victoria Eileen hyller gravide kurver i bladet GRAVID.
NAKEN: Victoria Eileen hyller gravide kurver i bladet GRAVID. Foto: FOTO: Eva Rose
STOLTE AV KROPPEN: Vil du kjøpe dette bladet og få det rett hjem i postkassen? Send sms med teksten GRAVID 7 til 2340.
STOLTE AV KROPPEN: Vil du kjøpe dette bladet og få det rett hjem i postkassen? Send sms med teksten GRAVID 7 til 2340. Foto: FAKSIMILE: GRAVID nr. 7 2010

- Jeg synes det var en positiv opplevelse å stille opp naken i GRAVID. Det det ble en veldig fin reportasje, sier Victoria Eilleen (22).

Hun er en av 26 jenter som har stilt opp naken i det siste nummeret av GRAVID for å hylle den gravide kvinnekroppen .

Fokus på kropp

Denne uka ble noen av jentene presentert på nett.

- Det er selvfølgelig litt «wow» å plutselig se seg selv uten klær på så mange nettsteder. Men jeg har kun fått positive tilbakemeldinger fra folk jeg kjenner. Mange har kjøpt bladet , og synes det er fint og interessant. Mannen min er veldig stolt, forteller Victoria.

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med, men synes det er litt trist at fokuset og kommentarene handler om kropp, sex og nakenhet istedenfor graviditet og det naturlige som skjer med kroppen, sier hun videre.

Usaklige kommentarer

I en nettsak med nakne kvinner, er det ikke overraskende at det kommer en del kommentarer fra leserne.

«Åhhh... sinnsykt flott, og hinsides sexy», skriver en bruker.

Andre er langt mer kritiske:

«Ekshibisjonistisk, vulgært og platt!», skriver en annen.

- Jeg bryr meg ikke om kommentarene i det hele tatt, men synes endel av dem var ganske usaklige, sier Victoria.

Hva synes du om å stille opp på nakenbilder når man er gravid? Si din mening og delta i debatten på BarniMagen sin anonyme forum eller skravelsiden.

Mindre opptatt av å komme i form

For fire uker siden fødte Victoria datteren Izabella. Fødselen gikk på to timer, og hun er en liten søt baby som sover mye.

I reportasjen sa Victoria at hun var savnet kroppen sin , og var spent på hva som ville skje med kroppen etter fødselen.

- Jeg har ikke tenkt på kroppen min på den måten dette etter at datteren min ble født. Fokuset er mest på henne, og jeg føler at det er mer enn nok. Man tenker kanskje mer på dette før man har født, sier hun.

Les mer:

Slik ser kroppen ut etter fødselen

Derfor blir ikke magen den samme

Slik blir kroppen din under graviditeten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning