Snøkaos på vei til barnehagen

- En meget fornøyd 4-åring gikk på ski til barnehagen

Å komme seg til barnehagen på Østlandet ble i dag en utfordring for mange! Men barna selv var nok de som klaget minst over snøkaoset.

Publisert Oppdatert

- Våren er her! skrev Kenneth (@keriks99) på Instagram i morges, og la ut bilde av en liten tass som skle på sklia - rett ned i et hav av snø.

Vi vet alle at mars kan være en lunefull måned, og snøværet på Østlandet var til og med meldt, men likevel var det nok mange som fikk hakeslepp da de trakk for gardinene i morges.

På med vinterdressene - igjen! Se hvilke vinterdresser som var best i vår forbrukertest.

I Oslo ble alle bussene stanset og det var generelt store forsinkelser i kollektivtrafikken. Og på radioen ble folk anbefalt å la bilen stå. Da ble det en utfordring for mange å komme seg jobb, og ikke minst å få levert barn i barnehagen.

Foreldre & Barn (@foreldreogbarn) la i morges ut bilde av undertegnedes mann, som stod klar for å begi seg ut på den strabasiøse ferden med barnevogn i 20 cm snø. Det viste seg å være en hel del som delte frustrasjonen. Under tagen #fb_snøkaos tikket etterhvert bildene inn.

- Skikkelig treningsøkt på morgenkvisten ... Hvor ble våren av? skrev Regine (@dinabell77).

Også Lenes (@hvitlilje) morgen ble litt annerledes enn hun hadde tenkt.

- Vi brukte halvannen time til på å levere storesøster i barnehagen. Snøkaos!

Hjemme hos Ina-Maria (@tyren833) måtte far i huset bruke tid og krefter på å måke ut bilen. Men ikke alle var like misfornøyde:

- I dag våknet vi opp til skikkelig snøvær. To hunder og en liten gutt var i ekstase!

At barna ikke var like misfornøyde som foreldrene viste seg hos flere.

- Snø! Det første Mari spurte om i dag var om å få gå på ski og lage snømannen Olaf! skriver Heidi (@heidadel).

Mens @vognverden valgte å ta hjemmekontor, ble barnet sendt avgårde på ski:

- Det var en meget fornøyd 4-åring som gikk på ski til barnehagen tidligere i dag, skrev hun.

 

Og ski var nok uten tvil både et morsommere og bedre transportalternativ for de litt større barna i dag. Og de aller minste, de fikk kjøre akebrett!

- God morgen! Vi gleder oss skikkelig til å forlate Gran Canaria i dag, for å komme hjem til snøkaoset i Oslo ... Not! skrev Camilla (@camillast_photography).
- God morgen! Vi gleder oss skikkelig til å forlate Gran Canaria i dag, for å komme hjem til snøkaoset i Oslo ... Not! skrev Camilla (@camillast_photography).

- Storebror var i ekstase over å kunne kjøre akebrett til barnehagen, skrev Kirsti (@nullfiresyvni).

Også datteren til Nina Rebekka (@ninarebekka85) så rimelig fornøyd ut der hun satt på akebrettet sitt i snøføyka.

Vi har samlet et bildedryss i galleriet ovenfor, fra denne herlige vårdagen (!) på vei til barnehagen. Fortsett gjerne å dele bilder med oss på Instagram under tagen #fb_snøkaos, så skal vi oppdatere bildegalleriet fortløpende.

Og helt til slutt ... Det er alltid noen som må gni det inn! Vi misunner Camilla (@camillast_photography) og familien, som delte bildet til venstre med Foreldre & Barn. God tur hjem til snøværet i dag - og ta med dere noen solstråler i baggasjen!

Test deg selv: Hvor skal familien dra på ferie?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning