fra busstopp til baby:

På hver sin side av holdeplassen kikker de på hverandre – i ett år!

Så tar Trine (28) mot til seg ...

ROMANTIKK: Det tok lang tid før Kenneth og Trine endelig turte å snakke til hverandre. Da de endelig kom i prat, føltes det som de hadde kjent hverandre bestandig.
ROMANTIKK: Det tok lang tid før Kenneth og Trine endelig turte å snakke til hverandre. Da de endelig kom i prat, føltes det som de hadde kjent hverandre bestandig. Foto: Bjørg Hexeberg
Publisert Oppdatert

Goma Bussholdeplass,
Kristiansund sommeren 2016:
Trine Aspen (28) har vært singel et par år, og stortrives i motebutikken i hjembyen Kristiansund. Hun har nylig flyttet tilbake etter mange år i hovedstaden og i New York som motestylist. Drømmen er å bli designer og reise ut i den store verden igjen.

En dag mens hun venter på bussen på vei til jobb, ser hun på motsatt side av veien, der står en kjekk og velkledd ung mann med glimt i øyet. Han venter også på bussen. Hun blir øyeblikkelig veldig bevisst på seg selv og tør ikke se for lenge på ham.

Han står der neste dag også, og neste ...

Goma Bussholdeplass,
Kristiansund sommeren 2016:
Kenneth Larsen (39) har vært singel alenepappa noen år, og er fornøyd med livet i hjembyen. Her har han sin egen lille leilighet med eget rom til sønnen, spiller fotball på Ole Gunnar Solskjærs gamleklubb i 5. divisjon, og jobber som assistentlærer.

En dag mens han venter på bussen på vei til jobb, ser han en pen og velkledd ung dame på motsatt side av veien. Hun har langt mørkt hår og venter også på bussen. Han blir øyeblikkelig veldig bevisst på seg selv, og tør ikke se for lenge bort på henne.

Hun står der neste dag også, og neste ...

Hjertebank

Nesten hver dag ser de to hverandre på hver sin side av veien på Goma bussholdeplass.

Av og til hender det at de er på samme buss også. Trine får høy puls og ekstra røde kinn da, og prøver å skjule det med å snu seg vekk. Likevel får de ofte øyekontakt.

Hun forteller venninnene sine om den kjekke mannen hun ser nesten hver dag, men ikke aner noe om. I gjengen går han derfor under navnet «han på bussholdeplassen». Hun tenker ofte på ham, og ser etter ham hver dag. Er han ikke der, er ikke dagen like lys. På andre siden av veien har Kenneth det på samme måte, men det vet ikke Trine.

Les også: Hun ga ektemannen den ene nyren, på en betingelse

Forsiktige nikk

Etter noen måneder begynner de å sende hverandre forsiktige nikk. De står jo der på bussholdeplassen og ser rett på hverandre omtrent hver dag. Men det går et halvt år før de begynner å hilse og si hei – med et større og større smil.

En dag Trine er på handlesenteret med venninnene, kommer han gående mot dem. Trine slutter nesten å puste, og er klar til å si det sedvanlige lille hei.

Kanskje vil han stoppe opp og hun kan klare å si noe til ham? Men huff – klarer hun det uten å rødme? Det kommer til å bli sååå flaut!

Men Kenneth blir stoppet av noen andre som begynner å snakke med ham i det Trine går forbi. Det blir derfor bare et raskt hei.

En natt sammen

Det blir februar 2017. Trine er på et utested i byen og feirer bursdagen til en venninne, da hun plutselig ser HAN der. Like kjekk og velkledd. I svarte klær og matchende kul filthatt står han omgitt av mange som vil snakke.

Med litt ekstra mot innabords tenker Trine at NÅ, nå skal hun ta kontakt. Hun samler alt hun har av mot, går bort, tar ham i armen og sier «Nå er det min tur!»

Et varmt smil møter henne mens han utbryter: – Jenta på bussholdeplassen!

De blir sittende og snakke sammen hele natten. Det føles så enkelt, som om de har kjent hverandre bestandig.

De finner ut at de bor rett bak hver sin side av Goma busstopp. Han ber henne på middag uken etter, og sms-ene er mange. Smilene er ekstra brede når de står på hver sin holdeplass igjen.

Les også: Sigbjørn Johnsen: Vi skulle bli gamle sammen

<b>KJÆRLIGHETSBARN:</b> I august ble Trine og Kenneth foreldre til lille Philip. Her var Trine syv måneder på vei.
KJÆRLIGHETSBARN: I august ble Trine og Kenneth foreldre til lille Philip. Her var Trine syv måneder på vei. Foto: Bjørg Hexeberg

– Den store kjærligheten

– Alt var så enkelt da vi endelig turte å prate med hverandre! Han er en fantastisk samtalepartner, forteller Trine.

Etter en måned fikk hun treffe sønnen hans, Noah August (i dag 7). Den vesle gutten satt på fanget hennes fra første kveld, og lurte på om hun ikke kunne være kjæresten hans også. Siden har hun også møtt Kenneths andre sønn Leo (i dag 12) i Sverige.

Åtte måneder etter deres første samtale, sa Trine opp leiligheten og flyttet til den andre siden av bussholdeplassen.

Nå har også Kenneths sønner blitt storebrødre, og han selv er pappa igjen.

FIN FAMILIE: : Trine og Kenneth er i dag stolte foreldre til nydelige Philip. Her er den lille familien på dåpsdagen til sønnen.
FIN FAMILIE: : Trine og Kenneth er i dag stolte foreldre til nydelige Philip. Her er den lille familien på dåpsdagen til sønnen. Foto: Privat

– Det er stort å finne kjærligheten på ny i voksen alder, og attpåtil den store kjærligheten, sier Kenneth glad og stolt.

– Pappa gråt da vi fortalte at vi ventet barn, sier Trine og stråler.

– Han hadde ikke trodd at han kom til å bli bestefar, for jeg har alltid vært fokusert på karriere og tenkte egentlig at jeg ikke skulle ha barn. Nå kan jeg ikke tenke meg noe bedre liv!

Ingen av dem har lappen, heldigvis – for da hadde de kanskje aldri funnet veien til hverandre, mellom to holdeplasser.

Les også: Noen du kjenner som snorker? Dette kan hjelpe

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning