Tiril Sjåstad Christiansen:

– Vi skal ha en hel flokk med barn

Programlederen har kjøpt seg sjuseter sammen med mannen Stian Lauritzen og er klar for å «kjøre på» med flere barn.

<b>TRYGG:</b> «Farmen kjendis»-programlederen og idrettsutøver Tiril Sjåstad Christiansen forteller at det å bli mor har gjort henne tryggere i rollen som programleder.
TRYGG: «Farmen kjendis»-programlederen og idrettsutøver Tiril Sjåstad Christiansen forteller at det å bli mor har gjort henne tryggere i rollen som programleder.
Sist oppdatert

Oppdatering 6. mai: Tiril Sjåstad Christiansen bekrefter at hun og forloveden Stian Lauritzen venter sitt andre barn.

– 60% ferdig bakt bolle i ovnen. Nå skal det bli livat i heimen fra høsten av, skriver hun på instagram og nevner profilen til partneren Stian Lauritzen, ifølge tv2.no.

Hun bekrefter også at de denne gangen venter en gutt. Fra før av har paret datteren Vega på to år.

Nyheten kommer kanskje ikke som noen bombe dersom du har lest hva Tiril selv fortalte til Her og Nå tidligere i år.

Hun drømmer nemlig om å få en hel flokk med unger.

Les hva Tiril sa lenger nede i denne saken:

Bedre og bedre

Da den nye sesongen av «Farmen kjendis» sendes på TV 2i vinter, var det tredje gang den tidligere freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen (27) ledet det populære programmet.

Det heter som kjent at alle gode ting er tre, og dette ser absolutt ut til å stemme for programlederens vedkommende.

– Det blir bare bedre og bedre. Det første året var veldig nervøst, stressende, høye skuldre og prestasjonsangst til tusen. Man går jo inn med hud, hår og alt som finnes. Jeg er sånn passe konkurransemenneske, kan du si.

– Den andre sesongen var det litt bedre. Da kunne jeg senke skuldrene litt. Mens nå følte jeg at det løsnet veldig. Det var veldig gøy. Det er deilig å kjenne at man blir flinkere på ting, smiler hun til Her og Nå.

Da TV-innspillingen startet på Bøensætre gård i Aremark i mai, var det bare et halvt år siden Tiril og forloveden Stian Lauritzen (33) hadde blitt foreldre til datteren Vega (1).

Les også: Mesternes Mester-villaen ble solgt for 19 millioner under takst

<b>TV-DRONNINGER:</b> Tiril er programleder for «Farmen kjendis» der den erfarne TV-dronninga Dorthe Skappel i år er med som en av deltagerne som skal leve gårdslivet 100 år tilbake i tid.
TV-DRONNINGER: Tiril er programleder for «Farmen kjendis» der den erfarne TV-dronninga Dorthe Skappel i år er med som en av deltagerne som skal leve gårdslivet 100 år tilbake i tid.

Ammet under innspillingen

Tiril tror babyen har mye av æren for at hun selv følte at hun presterte bedre i jobben som programleder.

– Jeg tror det handler om at jeg har blitt mamma og har litt annet å tenke på ved siden av selve jobben. Jeg hadde med Stian og Vega på innspillingen, og dro frem og tilbake for å amme. Så det ble litt andre tanker denne gangen, og det tror jeg hjalp. Jeg tror absolutt jeg har blitt tryggere på meg selv etter at jeg ble mamma. Man får litt «superkrefter». Det er ikke bare meg selv lenger, der jeg registrerer alt ved meg selv og kanskje er mer egosentrisk i alt jeg gjør. Du får et større perspektiv på ting, sier hun.

Når Her og Nå snakker med Tiril på telefon, er hun hjemme i huset i Grimstad som de flyttet inn i før datteren ble født høsten 2020.

Les også: Bernhoft fikk bakoversveis: – Han er den største kunstneren blant oss

Bryllupet ble satt på vent

En fjerde smittebølge gjør at Norge nok en gang er delvis nedstengt og den sosiale kontakten er kraftig redusert. Men det betyr på ingen måte at Tirils aktivitetsnivå har senket seg.

<b>LAGT PÅ IS:</b> Etter at Tiril og Stian måtte avlyse drømmebryllupet i Italia i 2020, har de lagt bryllupet på is. 
LAGT PÅ IS: Etter at Tiril og Stian måtte avlyse drømmebryllupet i Italia i 2020, har de lagt bryllupet på is. 

– Det er absolutt ikke rolige dager hjemme til tross for koronaen. Vega har ikke begynt i barnehage så da er det tut og kjør, sier hun og ler.

Pandemien satte en stopper for drømmebryllupet til Tiril og Stian i 2020. Bryllupslokalet var booket i den lille byen Lucca i Toscana i Italia, og rundt 100 gjester hadde satt av den 8. august for å feire parets kjærlighet. Etter den vonde avlysningen og flere mislykkede forsøk på å finne ny dato for bryllupet, har planleggingen stoppet helt opp.

– Stian lurer på om vi forblir ugifte resten av livet, men jeg har sagt at: «En dag skjer det!». Men når du først har begynt med denne barnekarusellen, og koronasmitten går opp og ned annenhver dag – så er jeg litt lei av å planlegge et bryllup det ikke blir noe av. Nå tenker jeg at vi skal være helt ferdige med koronaen før vi gidder å planlegge et nytt bryllup. Det er lagt helt på is, sier hun.

Les også: Marit Bjørgen måtte holde forholdet hemmelig

Vil kjøre på med unger

Deretter legger hun uoppfordret til:

– Det spørs om vi heller får kjøre på med et par unger til først.

– Er det planen?

– Vi vil absolutt ha flere barn. Vi skal ha en hel flokk! Nå har vi kjøpt oss syvseter, så det er i alle fall plass til mange. Vi har selvfølgelig lyst på flere barn, så får vi se, sier hun og ler.

<b>TUT OG KJØR: </b>Tiril tilbringer nå dagene hjemme i Grimstad sammen med datteren Vega, hunden Bolt og forloveden Stian. – Vega har ikke begynt i barnehage, så det er tut og kjør, sier hun.
TUT OG KJØR: Tiril tilbringer nå dagene hjemme i Grimstad sammen med datteren Vega, hunden Bolt og forloveden Stian. – Vega har ikke begynt i barnehage, så det er tut og kjør, sier hun.

Enn så lenge har «Farmen kjendis»-programlederen mer enn nok å henge fingrene i med lille Vega.

– Før jeg fikk barn skjønte jeg ikke hvorfor folk valgte å bare få en unge. Jeg har alltid tenkt at: «Man må ha søsken. Man må ha flere barn. Det er jo så gøy». Og nå etter at jeg fikk barn så tenker jeg sånn: «Jeg skjønner nå at folk synes det kan være greit å bare ha ett barn. Det hadde gått fint for meg også», ler hun.

Les også: (+) Mamma ville skilles, men da fant pappa frem ektepakten hun signerte for 20 år siden

For Tiril var det godt å reise fra Grimstad til «Farmen kjendis»-innspillingen i Aremark i fjor vår. Etter å ha tilbrakt mesteparten av tiden hjemme, fikk hun en følelse av normalitet da hun omgikk TV-teamet og deltagerne inne på gården.

<b>KOMPANI MED BARNEBARN?</b> Det er kanskje ikke så rart at man ønsker seg mange barn når barna får denne mannen til bestefar?
KOMPANI MED BARNEBARN? Det er kanskje ikke så rart at man ønsker seg mange barn når barna får denne mannen til bestefar? Foto: Morten Bendiksen

– Det var så deilig! Det tror jeg alle kjente på, at det var så befriende å møtes på innspilling og være litt sosial igjen – og å få jobbe. Spesielt for min egen del. Jeg har både flyttet, fått barn og koronapandemien – samtidig. Så det var mange store ting på en gang. Å jobbe med «Farmen» i sommer og å kjenne på det å være seg selv igjen – det var godt, smiler hun.

– Hva kan vi forvente oss av årets «Farmen kjendis»-sesong?

– Det blir en hel haug av alt. Det går rett på med én gang! Det er alltid spennende å se hvordan dynamikken i gruppa blir, for det vet vi aldri på forhånd. Det blir både vennskap, romanse, humor og krangling. Jeg sier hver sesong at det er en morsom gjeng, men i år er det virkelig en veldig bra gjeng – med mange forskjellige personligheter, bakgrunner og kulturer. Du ser spesielt tydelig forskjellen på folk, og hvordan de enten finner hverandre eller absolutt ikke finner hverandre. Det er utrolig spredt og det syns jeg er fint, avslører Tiril.

<b>ROMANTIKK OG DRAMA:</b> Tiril lover både dramatikk, romantikk og humor i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Programmet ble spilt inn i Aremark på forsommeren i fjor.
ROMANTIKK OG DRAMA: Tiril lover både dramatikk, romantikk og humor i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Programmet ble spilt inn i Aremark på forsommeren i fjor.

Denne saken ble første gang publisert 17/01 2022, og sist oppdatert 06/05 2022.

Les også