NYE TV-SERIER

Disse TV-seriene kommer i 2021

Det er bare å glede seg til et nytt år med splitter nye tv-serier og flere sesonger av serier du ikke kan få nok av.

EXIT: Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger) og William (Pål Sverre Hagen) er en guttegjeng med felles interesser.
EXIT: Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger) og William (Pål Sverre Hagen) er en guttegjeng med felles interesser. Foto: Fremantle/NRK/Ingeborg Klyve
Sist oppdatert

Disse fem seriene bør du få med deg i år:

Exit på NRK

I mars kommer sesong 2 av den norske dramaserien «Exit». Serien har vunnet tre gullruter, som er en årlig prisutdeling for norsk TV-bransje, og folk er spente på hva som skal komme i den nye sesongen til den sjokkerende serien.

Den første sesongen var en av de mest sette dramaseriene noensinne i NRK, og hadde over 1,5 millioner seere i snitt per episode.

Serien handler om en guttegjeng på fire som jobber i finansbransjen. Den skal være basert på ekte historier, og viser rike menn som blant annet bruker pengene sine på rusmidler, festing og prostituerte.

EXIT: Adam (Simon J. .Berger) er en av hovedkarakterene i serien.
EXIT: Adam (Simon J. .Berger) er en av hovedkarakterene i serien. Foto: NRK/Fremantle

I den nye sesongen skal visst fokuset flyttes litt vekk fra guttegjengen, og over til konene deres.

Exit blir vist på NRK1 og NRKTV i mars.

Les også: Får ikke solgt Jahn Teigens gigantiske million-eiendom

SUCCESSION: Serien består av mye familiedrama mellom faren og hans fire barn.
SUCCESSION: Serien består av mye familiedrama mellom faren og hans fire barn. Foto: HBO Nordic

Succession på HBO Nordic

Endelig kommer en ny sesong av HBO-serien «Succession» .

Første sesong av serien ble sluppet i 2018, og etter forsinkelser grunnet Covid-19 er det endelig bekreftet at det blir en tredje sesong.

Programskaperen er Jesse Armstrong, og serien har blant annet vunnet tre Emmy Awards.

«Succession» handler om familiekonflikter, makt og politikk. Det er den rike faren «Logan Roy», som spilles av skuespiller Brian Cox, som styrer familiebedriften og de fire barna hans prøver å bidra på hver sine måter.

Det er usikkert når premieredatoen for HBO-serien «Succession sesong 3» blir, men den forventes i løpet av 2021. Serien blir vist på HBO Nordic.

Les også: Hjernen bak Maskorama-kostymene holdt arbeidet skjult i ett år

Nine Perfect Strangers på Hulu og Disney+

THE UNDOING: Her ser vi Nicole Kidman i serien "The Undoing". Nå skal hun igjen spille hovedrollen i den nye serien "Nine Perfect Strangers".
THE UNDOING: Her ser vi Nicole Kidman i serien "The Undoing". Nå skal hun igjen spille hovedrollen i den nye serien "Nine Perfect Strangers". Foto: HBO Nordic

Nicole Kidman skal igjen spille i en serie laget av serieskaper David E. Kelley, kalt Nine Perfect Strangers.

Hun har tidligere spilt i både Big Little Lies og The Undoing, som begge ble storsuksesser på HBO.

Den nye serien er basert på samme forfatter som skrev Big Little Lies, nemlig Liane Moriarty.

Serien skal være en blanding av thriller og psykologisk fiksjon, og skal handle om ni fremmede som sjekker inn på et spahotell, i tro om at et opphold på ti dager skal forandre livene deres for alltid.

Nine Perfect Strangers kommer på Hulu i løpet av 2021, og vil muligens bli vist på Disney+.

Lykkevika på Viaplay

POLITIBETJENT: Hovedkarakteren Johanna spilles av 34-år gamle Disa Östrand.
POLITIBETJENT: Hovedkarakteren Johanna spilles av 34-år gamle Disa Östrand. Foto: Viaplay

Den svenske drama/krim-serien «Lykkevika» ble fort en suksess etter første episode ble vist i oktober 2020. Nå har det kommet ut en ny sesong som hadde premiere på Viaplay 19. januar.

Den nye sesongen leverer rekordtall og samlet sett er serien en av de mest sette produksjonene som Viaplay har hatt noensinne.

Serien handler om politibetjenten Johanna, som flytter tilbake til hjembyen Hammarvik når moren hennes går bort. Der blir hun værende, og det jaktes blant annet på en morder i den idylliske byen.

«Lykkevika sesong 2» vises på Viaplay fra 19. januar.

Les også: Mesternes Mester-villaen fra 1913 er priset til 21 millioner

Euphoria på HBO Nordic

Det kommer enda en ny spesialepisode av den amerikanske drama-serien «Euphoria». Første episode ble sluppet i 2019, og det er programskaperen Sam Levinson som står bak serien.

Serien handler om Rue som spilles av artist og skuespiller Zendaya, som er en rusavhengig ung jente. Den nye spesialepisoden skal visst nok handle om venninna, Jules, som har hatt et komplisert forhold til Rue, og etter hvert utviklet seg til å bli mer enn bare et vennskap.

Den nye spesialepisoden vises på HBO 24. januar. Det er fortsatt uvisst når sesong 2 kommer.

EUPHORIA: Hovedkarakteren Rue og venninnen hennes, Jules, som visst nok skal ha en større rolle i den nye spesialepisoden.
EUPHORIA: Hovedkarakteren Rue og venninnen hennes, Jules, som visst nok skal ha en større rolle i den nye spesialepisoden. Foto: HBO Nordic

Denne saken ble første gang publisert 29/01 2021, og sist oppdatert 01/02 2021.

Les også