Emilie Nereng og Michael Hansson

Røper bryllupsdetaljer: – Ønsker oss tredagersfest

På ettårsdagen til parets første date, fridde Michael til Emilie. Nå planlegger de en Europa- turné på jakt etter bryllupsdestinasjon.

<b>FELLES ERFARINGER:</b> I likhet med Emilie, har Michael opplevd å bli kjent i ung alder. Han ble ungpikeidol i rollen som Johnny i NRK-serien «Johnny og Johanna» som gikk på TV fra 2004–2006. 
FELLES ERFARINGER: I likhet med Emilie, har Michael opplevd å bli kjent i ung alder. Han ble ungpikeidol i rollen som Johnny i NRK-serien «Johnny og Johanna» som gikk på TV fra 2004–2006.  Foto: NTB
Publisert

Emilie Nereng (28) rødmer lett i kinnene når hun prater om forloveden Michael Hansson (33). Han som tok henne med storm da livet var på sitt mørkeste i 2022.

Etter en brutt forlovelse og opprivende flytteprosess, dukket det opp en melding i innboksen hun ikke greide å overse.

– Han sendte meg en melding på Instagram. Han var ikke alene om å gjøre det, men han formulerte en fin melding som traff meg på en god måte. Det var en «laid back», kul og morsom melding som ikke alle evner å skrive.

– Så var det først da jeg traff ham, jeg skjønte hvilken utrolig bra match vi var. Da tenkte jeg: «Shit, her kommer jeg til å bli forelsket!» Og det ble jeg jo! forteller Emilie med en trillende latter.

<b>LIVET SMILER: </b>Emilie Nereng forteller at hun kjenner seg lykkeligere enn noen gang. Her sammen med hunden hjemme i leiligheten på Grünerløkka i Oslo.
LIVET SMILER: Emilie Nereng forteller at hun kjenner seg lykkeligere enn noen gang. Her sammen med hunden hjemme i leiligheten på Grünerløkka i Oslo. Foto: Svein Brimi

NRK-serien «Johnny og Johanna»

Da de først møttes, ante hun ikke hva som skjulte seg i fortiden til sin ferske date. Det skulle vise seg at de to hadde langt mer til felles enn den tidligere bloggeren hadde våget å håpe på. Michael var nemlig også en stor stjerne som 13-åring, da han hadde hovedrollen i NRK-serien «Johnny og Johanna».

<b>VEISKILLE: </b>Emilie var bare tenåring da hun ble kjent under bloggnavnet «Voe». I dag jobber hun som ernæringsrådgiver og matinfluenser.
VEISKILLE: Emilie var bare tenåring da hun ble kjent under bloggnavnet «Voe». I dag jobber hun som ernæringsrådgiver og matinfluenser. Foto: Svein Brimi

– Jeg hadde ikke peiling på hvem han var, og han nevnte heller ikke noe før etter noen dater. Da jeg spurte om venninnene mine hadde sett «Johnny og Johanna» på NRK, ble de helt satt ut. De kjente godt til ham, for å si det sånn, flirer Emilie, og fortsetter:

– Det har vært fint å møte noen med en tilsvarende erfaring som det jeg har, med å bli kjent i ung alder. Men det var også på to helt forskjellige tidspunkt. Sosiale medier var ikke en greie den gangen, så Michael slapp mye dritt og ytre press som følge av det.

Les også: Emilie Nereng om den tøffe tiden: – Jeg fikk en mild depresjon

Møttes i 2022

Fra turtelduene møttes første gang høsten 2022, har det gått slag i slag for paret. Ser man bort fra «Farmen kjendis»-oppholdet på Li gård, har de tilbrakt tilnærmet hver eneste dag sammen.

– Jeg har aldri savnet noen så mye i hele mitt liv som jeg savnet Michael under «Farmen». Jeg kjente på fysiske smerter hver eneste dag, så mye savnet jeg ham. Da jeg kom hjem, hadde han planlagt den perfekte sommerferien for oss. Det var da jeg virkelig skjønte at dette var mannen jeg vil leve med, stråler 28-åringen.

– Jeg var allerede trygg i meg selv da jeg møtte Michael, og det tror jeg er en veldig sunn måte å møte et menneske på. Jeg har funnet en person som er ganske lik meg og forsterker de sidene av meg som jeg liker og vil få frem. Som det å søke nye opplevelser, den iboende reiselysten og at jeg alltid er sulten på livet, skryter Emilie varmt.

Les også: Fikk tilbud om å ringe hjem en gang i uka på «Farmen kjendis»: – Det ville ikke jeg

<b>UT AV KOMFORTSONEN:</b> De siste årene har vi sett Emilie utfordre seg selv på ulike arenaer. Her fra «Kompani Lauritzen» i 2022. 
UT AV KOMFORTSONEN: De siste årene har vi sett Emilie utfordre seg selv på ulike arenaer. Her fra «Kompani Lauritzen» i 2022.  Foto: TV 2

Gifter seg i 2025

På ettårsdagen til deres første date, fridde Michael overraskende. Emilie var ikke i tvil.

– Da ble jeg så utrolig lykkelig og glad! Selv om det gikk fort, så har det gitt oss enda bedre tid til å nyte det å være forlovet og planlegge bryllup.

Overfor Her og Nå letter hun på sløret om bryllupsplanene.

– Vi venter nok til 2025, så 2024 vil vi bruke på å besøke noen av de stedene vi vurderer å gifte oss. Både for å bli kjent med stedene, vurdere for og imot og se hvor dyrt det vil bli for gjestene å komme seg dit.

– Vi vil finne et varmt sted hvor alt ligger til rette for en best mulig tredagersfest – som er det vi ønsker oss, avslører den kommende bruden.

Og det er foreløpig ett land som har et knepent forsprang på de andre.

– Kroatia henger høyt hos meg og det er ikke så mange som gifter seg der. Jeg har alltid kost meg der, de har en helt fantastisk kultur, det er utrolig vakkert og det er enkelt å komme seg dit, men også rimeligere enn for eksempel Frankrike og Italia, poengterer Emilie.

– Drømmen er å ta med hele bryllupsfølget på en båt den første dagen, hvor vi har DJ og det er muligheter for å bade. På dag to har man en nydelig utsikt over havet …

Les også: (+) Kjæresten min hadde fridd. Da gjorde venninnen min det utenkelige

Kjæresten Michael Hansson

2023 blir stående igjen som en stor opptur for ernæringsrådgiveren. Å få Michael inn i livet har spilt en avgjørende rolle i den prosessen.

– Med Michael i mitt hjørne, er jeg enda tryggere i de avgjørelsene jeg tar. Så ønsker han også at jeg skal våge mer og liker når jeg er tøff og modig.

– Selv kan jeg være trygghets- og bekreftelsessøkende, derfor betyr det ekstra mye for meg at han også heier på at jeg skal utfordre meg selv. Det gjør det lettere å stå stødig i den jeg er.

<b>«FARMEN KJENDIS»: </b>Emilie kom seg helt til finaleuken i «Farmen kjendis» på TV 2. Savnet etter kjæresten var stort under gårdsoppholdet.
«FARMEN KJENDIS»: Emilie kom seg helt til finaleuken i «Farmen kjendis» på TV 2. Savnet etter kjæresten var stort under gårdsoppholdet. Foto: TV 2

I dag ser Emilie så lyst på livet, at hun nærmest kan la seg stresse over medvinden hun opplever.

– Jeg elsker jobben min, jeg har en fantastisk kjæreste og nydelig hund. Ikke minst har jeg en god, solid base med venner. Alt er egentlig på plass og er en eneste stor opptur. Det skumle er da å gå og vente på at et eller annet skal skje.

– Samtidig føler jeg at det ingen kan ta fra meg, er grunnmuren i livet mitt: gjengen min, kjæresten og familien. Nå har jeg en såpass solid base at jeg føler meg trygg, uansett om livet byr på sitroner.

Denne saken ble første gang publisert 10/03 2024.

Les også