Emilie Nereng fra «Kompani Lauritzen»

Emilie Nereng om den tøffe tiden: – Jeg fikk en mild depresjon

Hun imponerer i knalltøffe «Kompani Lauritzen», men Emilie Nereng innrømmer at hun er følsom og at pandemien traff henne hardt.

<b>   VOE:</b> I 2009/2010 var bloggen til 14 år gamle Emilie fra Hønefoss den mest leste bloggen i hele landet og tenåringen ble Norges største blogger.
VOE: I 2009/2010 var bloggen til 14 år gamle Emilie fra Hønefoss den mest leste bloggen i hele landet og tenåringen ble Norges største blogger. Foto: Gøran Bohlin/VG
Publisert

Emilie Nereng (26) var bare 13 år gammel da hun slo gjennom med bloggen Voe, og raskt ble hun Norges mest leste blogger.

Nå har hun blitt dobbelt så gammel, har utdannet seg til ernæringsrådgiver og er for tiden TV-aktuell i «Kompani Lauritzen» på TV 2.

Hun har virkelig imponert på Setnesmoen, og var den aller første i årets sesong som ble utnevnt til korporal for innsatsen hun hadde lagt ned.

Les også: Dette er deltakerne i Kompani Lauritzen 2022

Deltok i «Kompani Lauritzen»

TV-innspillingen var svært tøff for Emilie, men det er også mye hun vil huske tilbake på med stor glede.

– Det var både fantastisk og grusomt på én gang. Det var utrolig slitsomt – det mest slitsomme jeg har gjort i hele mitt liv – men fortsatt verdt det. Det var en veldig kul og lærerik opplevelse, sier hun til Dagbladet.

<b>EMILIE NERENG</b> Dag Otto Lauritzen ønsker at deltagerne i programmet hans skal bli den aller beste versjonen av seg selv. Han fulgte ivrig med da Emilie presset seg selv til det ytterste i konkurransene.
EMILIE NERENG Dag Otto Lauritzen ønsker at deltagerne i programmet hans skal bli den aller beste versjonen av seg selv. Han fulgte ivrig med da Emilie presset seg selv til det ytterste i konkurransene. Foto: TV 2

Til Nettavisen forteller hun at å være deltager i TV-serien er mye mer brutalt i virkeligheten enn det kan virke som på skjermen.

Emilie var forberedt på at det skulle bli ille, men ikke sååå ille.

– Når det ikke var kameraer, var det tøft, og når det var kameraer, var det tøft. Det var et regime som sto på 24 timer i døgnet. Det var heftig, forklarer hun.

Les også: Emilie Nereng: Fikk nok av utseendepresset: - Jeg tror ikke det fin­nes en del på krop­pen min som ikke har blitt kri­ti­sert

Ble deprimert av pandemien

Hverdagen under pandemien var derimot ikke så enkel for 26-åringen. Isolasjonen og usikkerheten påvirket hennes mentale helse.

– Jeg fikk en mild depresjon da koronaen kom, innrømmer hun til E24.

Hun beskriver seg selv som ganske følsom, og covid-19 og alle urolighetene i verden gjorde henne trist.

– Jeg sov dårlig og hadde ikke lyst til å stå opp. Jeg hadde bare lyst til å ligge i sengen. Jeg fant ikke glede i noen ting, forteller hun til nettstedet.

<b>      DYREKJÆR:</b> Emilie og Torgeir har skaffet seg hund sammen. I februar i år fylte søte Eddie to år.
DYREKJÆR: Emilie og Torgeir har skaffet seg hund sammen. I februar i år fylte søte Eddie to år. Foto: Produsentene

En psykolog bekreftet mistanken hennes. Hun hadde fått en mild depresjon. Emilie mistet evnen til å planlegge fremover i tid. Hun så ikke for seg noe liv, og fant ikke glede i noe.

Gradvis klarte hun å jobbe seg ut av den vanskelige situasjonen.

Les også: (+) – For tre år siden begynte jeg på ungdomsskolen. Da startet mobbingen

<b>SKAL VI DANSE:</b> I 2019 deltok Emilie i «Skal vi danse» på TV 2. Sammen med dansepartneren Santino Mirenna imponerte hun på parketten og havnet til slutt på fjerdeplass i konkurransen.
SKAL VI DANSE: I 2019 deltok Emilie i «Skal vi danse» på TV 2. Sammen med dansepartneren Santino Mirenna imponerte hun på parketten og havnet til slutt på fjerdeplass i konkurransen. Foto: Frode Hansen/VG

Forlovet med Torgeir Johansen

I 2019 var Emilie ferdig utdannet ernæringsrådgiver. Over 150 000 mennesker følger hennes ernæringstips og matoppskrifter på Instagram.

Da hun skulle delta i «Kompani Lauritzen» i fjor, og ikke kunne oppdatere følgerne lenger, måtte hun ta grep. Kjæresten Torgeir tok over publiseringene.

<b>FORLOVET:</b> Torgeir Glomnes Johansen har vært Emilies utkårede siden 2016. For tre år siden gikk han ned på kne. På grunn av pandemien har bryllupet latt vente på seg.
FORLOVET: Torgeir Glomnes Johansen har vært Emilies utkårede siden 2016. For tre år siden gikk han ned på kne. På grunn av pandemien har bryllupet latt vente på seg. Foto: Morten Bendiksen

I 2016 ble det kjent at Emilie hadde funnet kjærligheten med Torgeir, og paret ble kjapt samboere. Tre år senere gikk kjæresten ned på kne.

– Jeg er forlovet! Verdens beste mann har fridd til meg, og jeg sa selvfølgelig ja, skrev hun på Instagram.

Bryllupsplanleggingen er i gang, men det har vært litt utfordrende midt i en pandemi.

– Vi har ventet på at covid skal roe seg. Nå er det egentlig tilbake til det normale, så nå kan vi endelig sette i gang. Jeg var litt der at jeg ikke ville starte på noe før alt hadde roet seg. Jeg vil gå «all in», og da vil jeg ikke ha reiserestriksjoner eller «meteren» og alt det der. Da venter vi heller til alt var klart, forteller den kommende bruden til Dagbladet.

Denne saken ble første gang publisert 29/04 2022.

Les også