Logitech Squeezebox Duet

Gamle Squeezebox var genial. Likevel er Squeezebox et kjempeløft.

Publisert Oppdatert

Isolert sett er Squeezebox Duet bare en av svært mange nettverksspillere for musikk, som henter musikken fra en PC.

Settet består av en nettverksspiller som kobles til stereoanlegget, og en fjernkontroll med display, som kommuniserer med avspilleren via trådløst nettverk i stedet for IR.

Det betyr at man ikke trenger å være i samme rom som avspilleren for å kontrollere den. Men det virkelig geniale med det nye Squeezebox-konseptet er at du kan bygge det ut med flere avspillingsbokser, som alle kan kontrolleres fra samme fjernkontroll.

Systemet kan til og med bygges ut med tidligere Squeezebox-utgaver. Trenger du en ekstra fjernkontroll kan du kjøpe det også. Dette gjør Squeezebox til et potent multiromssystem i klasse med den langt dyrere konkurrenten Sonos.

At Logitech nylig lanserte Squeezebox Boom, en Squeezebox med høyttaler, gjør systemet mer fleksibelt enn noen gang.

Squeezebox Duet fikk utmerkelsen Månedens produkt da den ble testet i HjemmePC .

Vi har nominert Squeezebox Duet til kandidat til årets produkt fordi Logitech har forbedret et allerede genialt konsept og gjort det enda mer spiselig for den jevne forbruker.

Men til tross for bedret brukervennlighet har den også beholdt sitt entusiastpreg. Selve grunnideen om en programvare basert på åpen kildekode er beholdt, og derfor er det fremdeles en entusiastisk brukergruppe som utvikler tillegg og tilpasninger, slik at de som vil, kan utvide og tilpasse funksjonaliteten etter eget ønske.

Se flere saker fra: Hva er årets beste produkt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning