Logitech Squeezebox Duet

Spesifikasjoner:

Optisk ut: ja

Coax ut: ja

Ethernet: ja

WLAN: 802.11b/g

Ladestasjon: ja

Kort sagt:

+ Lydkvalitet

+ raskt bytte av sang

+ utbyggingsmulighet

+ entusiastpreg


- Skrollehjulet er upresist og er vanskelig å bli vant til

Det Logitech har gjort med Squeezebox er i enkle trekk å flytte displayet fra nettverksspilleren og over på fjernkontrollen. I tillegg har de koblet fjernkontrollen over på det trådløse nettverket, slik at man ikke lenger er avhengig av å være i samme rom som nettverksspilleren er for å kontrollere den. Fjernkontrollen kan også styre flere Squeezebox-er, også tidligere generasjoner, noe som gjør Squeezebox Duett til et ekte multiromssystem. Du kan også kjøpe separate mottakere og fjernkontroller for å bygge ut et system.

Squeezebox henter musikken fra biblioteket på en PC. Det er også mulig å bruke enkelte NAS-modeller eller en Home Server i stedet. I tillegg har man selvsagt tilgang til tusenvis av nettradioer, og andre musikktjenester som Logitech tilbyr via programvaren. Mottakeren kobles til stereoanlegget eller noen aktive høyttalere.

Logitech har byttet ut den kritikerroste Burr-Brown-dekoderen fra tidligere generasjoner Squeezebox med en 24-bit DAC fra Wolfson. Det er vanskelig å høre forskjell, og siden de fleste høyoppløselige filformater støttes, låter Squeezebox fortsatt fantastisk godt. Squeezebox har blitt langt mer brukervennlig, samtidig som den holder på entusiastpreget til originalen. Vi er fristet til å dra fram den aller gjeveste karakteren, men det iPod-inspirerte navigasjonshjulet på fjernkontrollen er alt for upresist og vanskelig å bli godvenn med. Det er likevel nok til å gjøre seg fortjent til Månedens produkt og en bunnsolid femmer.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent www.logitech.no
Pris 2884

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!