MIA ECKHOFF OG IRINA SMIT

Mens Mia er ernæringsfysiolog, yogalærer og personlig trener, er Irina utdannet kokk og tilbyr catering og sunn snacks gjennom firmaet Happy Foods.

Begge er mestere i å komponere sunn mat som smaker fantastisk, og skal friste oss med mange retter framover.

Sjekk ut @minmatglede!

KJØLESKAPSGRØTEN SOM LAGER SEG SELV: Skal du ha den med ut, så topp med frosne bær. Da holder den seg bedre og blir perfekt til du skal spise den om noen timer. © Linda Krabberød/Margrethe Myhrer Studio

Vi elsker grøt som lager seg selv i kjøleskapet.

Her er en variant du fint kan spise som frokost, eller ta med deg på trening.

Lær deg frukttrikset!

Skal du ha den med ut?

Topp den med frosne bær.

Da holder den seg nemlig bedre og blir perfekt til du skal spise den om noen timer.

Kald havre- og chiagrøt

Dette trenger du (1 porsjon):

30 g havregryn

2 ss chiafrø

1 kopp rismelk, kokosmelk eller mandelmelk

Litt kanel

Eventulet litt søtning, f.eks. 1 ts honning eller kokossukker

Frukt og bær som topping

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene i en beholder med lokk. La det stå i kjøleskapet over natten.

Havregrynet og chiafrøene sveller og blir til en tykk grøt.

Denne er perfekt både til etter trening og som frokost.

 

Oppskriften finner du i Raske retter etter trening-reportasjen i den siste utgaven av ShapeUp.

 

FLERE DEILIGE OPPSKRIFTER I SISTE SHAPEUP: Frister det med en fresh quinoasalat elelr en tunfiskrøre på crispy rugbrød?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!