(12 stk.)

250 g hvetemel

250 g sukker

250 g smør 

4 eggeplommer

2 egg

250 g korinter

Pynt:

2 ss melis

Servering:

pisket krem

vaniljekrem

vaniljeis

friske bær

Rør sukker og smør hvitt.

Tilsett eggeplommene og bland sammen.

Deretter rører du inn ett og ett egg, mel og korinter vekselvis.

Ha røren i en rund form, ca. 26 cm.

Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i ca. 35 minutter, eller til det er gyllent.

Sjekk med en bakepinne. Det skal ikke sitte igjen deig på pinnen.

Server korintsukkerbrødet lunt eller avkjølt, gjerne med vispet krem, vaniljeis eller vaniljekrem. Bringebær eller bjørnebær smaker også godt ved siden av.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!