Himmelske brownies
Brownies med ekstra mye sjokolade
Følger du denne oppskriften, blir kaken garantert myk og seig.
(Langpanne, 25 x 35 cm)
3 egg
4½ dl sukker
225 g margarin
2½ dl hvetemel
4½ ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker
½ dl grovhakkede valnøttkjerner (kan sløyfes)
Smelt smør og sett til side.
Pisk sammen egg og sukker til det er godt blandet.
Rør sammen det tørre i en bolle.
Hell forsiktig smøret i eggeblandingen, mens du rører rundt. Vend inn det tørre med en slikkepott. Rør forsiktig til røren er fri for klumper.
Hell røren over i en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken på nederste rille i ovn ved 175° i ca. 25 min. Avkjøl kaken. Den er best når den ikke er helt gjennomstekt.
TIPS! Du kan fint doble oppskriften og lage kaken i en stor langpanne.
Les også:
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.
Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør
Denne saken ble første gang publisert 22/02 2016, og sist oppdatert 02/05 2017.