Konseptkjøretøyet med tilnavnet "Den magiske trehjulingen" ser ut som en skikkelig råtass der den ligger flat som et katteskinn mot asfalten.

Med ett hjul foran og to skråstilte hjul bak - samt glasstak og kurver som må være Batman-inspirerte - ser den ut som selveste svaret på en midtlivskrise.

Fra tre til to hjul!

Men det helt geniale er likevel transformasjonssystemet (som vi kaller det i mangel av bedre ord). Systemet gjør at trehjulingen kan rotere rundt lengdeakselen mellom forhjulet og høyre bakhjul. Også cockpiten roterer.

Og vips så har du en smal og innelukket tohjuling. Riktignok ser den da mer ut som en gullfisk, men du skjønner fort at den kan fungere både til å tråkle mellom køene med og til å finne parkeringsplasser ingen andre biler ville vurdert som mulige.

TAKINNGANG: I hvert fall som bil, som mc er det inngang fra siden. © Produsenten

Designvinner - se flere bilder

Konseptet med en tøff bil som forvandler seg til en praktisk motorsykkel når det passer har nok de fleste ønsket seg i morrarushet. Dette er imidlertid det nærmeste vi noen gang har sett innspill til et system som kan fungere.

Kanskje ikke så rat da at Ghaffarian vant designkonkurransen i 2008 hos Car Design News med "Den magiske trehjulingen". Du kan se flere bilder på Car Design News .

Les flere motorsykkelnyheter her og her .

Les bilnyhetene for 2009 her.

SPORTSLIG: Tøffe linjer - og når hjulet på taket roterer bidrar det til å holde balansen. © Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!