Bilutstilling:

Leketøy for voksne

Her samles verdens sprøeste biler.

Publisert Oppdatert

De møbelinteresserte har Milano-messen, de som elsker mobiltelefoner oppsøker World Mobile Congress i Barcelona, de campinginteresserte camper på Caravan Salon Düsseldorf og de som liker nye biler tar turen til bilmessene i Frankfurt, Genève eller Paris.

Er du derimot opptatt av store felger, spesiell lakk og ville kreasjoner, bør du legge turen til Las Vegas.

I begynnelsen av november hvert år arrangeres nemlig SEMA Show. I utgangspunktet er dette en lukket messe for dem som jobber i bilbransjen, men det er likevel flere som arrangerer turer og ordner med inngang.

For mange er bilstyling synonymt med en sliten Golf eller Opel fra midten av nittitallet, med Wunderbaum i frontruta og en gigantisk basskasse i bagasjerommet. Det stemmer til en viss grad på SEMA også, men de gamle haugene er byttet ut med nye, og til tider fryktelig eksklusive, biler. Basskassene fra nærmeste elektronikksjappe er byttet ut med stereoanlegg i verdensklasse, og felgene koster ofte mer enn en gjennomsnittlig familiebil.

Det samme gjelder for øvrig også for resten av interiøret og eksteriøret. Det er med andre ord ikke småpenger som har gått inn i bilene som står utstilt - og det synes!

Les også:

Quiz: Hva kan du om SUV-er?

Firehjulstrekk og enormt med plass

5 solide og billige brukt-SUV-er

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning