Audi viser frem temabilen Audi Q3 Vail på den internasjonale bilutstillingen i Detroit. Bilen er oppkalt etter det kjente vintersportsstedet Vail, og er skreddersydd for de som vil ankomme skisenteret eller afterskien med høy profil.

Ifølge Audi-importør Møller er det så langt solgt 600 Q3-er i Norge, og nå leker Audi med en trendy Audi Q3-variant - med brukbar vintersport-image.

Audi Q3 Vail er utstyrt med 20-tommers alumiumsfelger. Sporvidden er økt med fire centimeter, og bilen er tre centimeter høyere enn en ordinær Audi Q3.

Under panseret sitter en femsylindret 2.5 TFSI turbomotor som yter 314 hestekrefter og har et dreiemoment på 400 Nm. Motoren er koblet til en syvtrinns S tronic automatgirkasse. Modellene har selvsagt quattro og skal greie 0-100 km/t på 5,5 sekunder.

Farbe: Energie Rot=

SKI IN-SKI OUT: Audi Q3 Vail.

=

KAKAO: Koppholderne kan både varme og kjøle ned drikke.

Fikse løsninger

I bagasjerommet er det innebygd holder for lommelykter. Lommelyktene lades med induksjon. Den samme teknologien brukes i koppholderne mellom førersetene, og kan både varme og kjøle ned drikke.

LED-lommelyktene har også innebygd varmeelement som kan brukes til å varme kalde hender eller skistøvler.

En annen smart løsning er bagasjeromsmatten med innebygde varmeputer. Bagasjeromsmatten kan brettes ut slik at den dekker støtfangeren og fungerer som en varm sittebenk.

Skistativ med lyskastere

Takstativet i aluminium er spesialdesignet for ski og snowboard, og har integrerte LED-lys med vidvinkel som lyser opp området rundt bilen.

Audi Q3 Vail har flere særegne detaljer og er lakkert i rødfargen - Energy Red. Eksteriørdetaljene i matt grå og aluminium gir bilen et robust uttrykk.

Innvendig er spesial-Audi-en rikelig utstyrt med aluminium, og interiøret er i tre farger; sort, grått og rødt. Instrumentpanelet er kledd i skinn med kontrastsømmer.

=

LYS OG LYKTE: Bagasjeromsmatten kan brukes som sitteunderlag på støtfangeren. Legg merke til lommelyktene som foruten å gi lys kan brukes til å varme hender og skistøvler.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!