Vi har tidligere plukket frem våre godbiter fra testarkivet for deg - både i form av de beste bilene og bilene med best motor. Denne gangen er det bilene med best kjøreegenskaper som står for tur. Alle disse bilene har fått delkarakteren seks for kjøreegenskapene, og det betyr at de er best i sin klasse.

Vi gjør oppmerksom på at det er kun biler som har blitt testet fra mai 2008 og frem til i dag som er med i oversikten. Grunnen til dette er at det var på det tidspunktet vi begynte med delkarakterer. Våre tidligere biltester har kun karakteristikken under hvert punkt og hovedkarakter.

Vi legger vekt på både trygghet, forutsigbarhet, sportslighet, bilens prestasjoner i pressede situasjoner, samt forholdet mellom underholdningsfaktor og komfort. Dette gjør denne karakteren til en sammensatt affære, og fører til at det ikke bare er én vei til toppen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!