Oppskrift på cupcake

Cupcake med jordbær

Bær i fryseren? Bær og cupcakes passer supert sammen...

CUPCAKE: Cupcake med jordbær anbefales av Norsk Ukeblads redaksjon...

CUPCAKE: Cupcake med jordbær anbefales av Norsk Ukeblads redaksjon... Foto: Foto: HCM

Publisert Oppdatert

Alle i Norsk Ukeblad elsker cupcakes og muffins. Hele redaksjonen ble trommet sammen og lagde sine beste cupcakes. Resultatet kommer her i lang serie av grove-, lavkarbo-, bringebærcupcakes - og nå kommer en med jordbær.

Det er journalist Siv Randi Palm som har laget disse:

- Jeg har elsket muffins siden mitt første møte med de små, papirkledde kakene på min treårsdag. Siden den gang har kakene endret seg mye. De har vokst, antatt hele spekteret av regnbuens farger, og lages ikke lenger kun med enkelt fyll av melis og vann. Det eneste som ikke endrer seg, er smaken: Vidunderlig!

Oppskriften finner du nedenfor!

(Over 15.000 følger Sjuve på Facebook og får svar på alt de lurer på om mat)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

De deiligste eplekakene

Pannekaker med ny topp

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Norsk Ukeblad

Cupcake med jordbær

Cupcake lages med frosne eller friske jordbær.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

150 g Jordbær

300 g Hvetemel

1 ss Bakepulver

1 knivsodd Salt

120 g Sukker

2 stk Egg

2.5 dl Matfløte

6 ss Solsikkeolje

1 ts Vaniljeessens

1.25 dl Kremfløte

12 stk Jordbær

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning