Norsk Ukeblad fikk nylig redaksjonen til å lage sine yndlingscupcakes. Og de har vi samlet her. Denne uken slipper vi til Solveig Brekke Weltzien som jobber som redigerer i Norsk Ukeblad:

Endelig noen sunne muffins, tenkte jeg, da jeg oppdaget denne oppskriften i Norsk Ukeblad nr. 22 i år. På nettet kan man finne massevis av oppskrifter, men når jeg prøver dem ut hjemme blir jeg som regel skuffet. Denne gangen derimot ble jeg lykkelig. Og stolt!

Endelig hadde mamma laget noen muffins som både var saftige og sunne, og som smaker like godt neste dag. De falt i smak hos både små og store og kunne spises som de var, uten topping.

Disse muffinsene, eller cupcakes?, er små energibomber som metter godt. De kan sendes med i barnas matpakker, eller du kan ta dem med i tursekken. Du kan bytte ut skogsbærblanding med andre bær for å variere.

Oppskriften finner du nedenfor!

Trenger du glutenfri cupcake? Sjekk her...

(Over 15.000 følger Sjuve på Facebook og får svar på alt de lurer på om mat)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

De deiligste eplekakene

Pannekaker med ny topp

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!



Grove cupcakes

Cupcakes kan være grove. Bare se her!

Ingredienser:

200 g speltmel, siktet

50 g byggmel

25 g havrekli

120 g sukker

20 g bakepulver

20 g vaniljesukker

50 g honning

100 g rapsolje

2,5 dl melk, helmelk

50 g valnøtter

100 g skogs bær blanding

Høyde (px): Bredde (px):
Les alt om: