Oppskrift på pestosnurrer

Slik lager du pestosnurrer

Det er enkelt å lage, enkelt å ta med.

OPPSKRIFT PÅ PESTOSNURRER: Enkelt å lage, enkelt å ta med.
OPPSKRIFT PÅ PESTOSNURRER: Enkelt å lage, enkelt å ta med. Foto: Foto: Christopher Sjuve
Sist oppdatert

Er du lei av svidde pølser på tur?

Det er i og for seg ikke jeg, men det er ok å variere litt. Derfor har jeg laget noen pestosnurrer som kan funke fint som alternativ turmat. Og da trenger du ikke engang noe bål.

Hva er pestosnurrer?

Pestosnurrer er hva du gjør det til. I min verden er det simpelthen en blanding av verdens beste pizzadeig - og god pesto.

Når det gjelder pesto har du to valg: Enten lager du pesto selv eller så kan du kjøpe ferdig pesto (vi har testet pesto, her er den beste).

Pesto kan være så mangt, men i en klassisk oppskrift er det alltid basilikum, pinjekjerner, hvitløk og olje. Du kan selv blande i andre ting du liker. Det vanligste er soltørkede tomater, nøtter og koriander, men her er mulighetene uendelige.

Oppskriften på pestosnurrer finner du nedenfor.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (48.000 mennesker tar ikke feil...)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Mexikanske empanadas med mye smak

Så gode kan ovnsbakte poteter bli

Lavkarbobrødet som smaker godt

10 oppskrifter med kjøttdeig

 

Her kan du søke blant 5000 oppskrifter!

 

 



Denne saken ble første gang publisert 19/03 2011, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også