=

Kjøttdeig kan bli godt med det rette grepene. © Foto: Erik Hannemann

Hvordan steke kjøtt

Slik steker du kjøtt

Bacon, kjøttdeig og saftig steik gjøres på denne måten.

Vil du ha et godt liv må du lære deg å steke kjøttet riktig. Det er min påstand.

Les også: Ti enkle middager

Les også: Slik blir baconet sprøtt

Share

Det er ikke så vanskelig, men det handler om å vite at å steke bacon ikke ikke gjøres på samme måte som en steik - og kjøttdeig og bacon stekes med motsatt metode. Forvirret? Her har du tipsene du trenger.

Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!

Carbonara=

Sprøtt bacon

Slik blir baconet sprøtt

Dette er måten å steke baconet sprøtt på.

Les mer

=

Oppskrift på saftig kjøtt

Slik blir kjøttet saftig

Her er trikset som ingen vet om.

Les mer

KJØTTDEIG: Det er ikke sikkert du gjør det riktig. Men her får du fasiten.

Hvordan steke kjøttdeig

Slik steker du kjøttdeig riktig

Derfor må du ha i en tredjedel av gangen.

Les mer

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

OPPSKRIFTER MED APRIKOS: Her får du åtte forslag til hva du kan lage med aprikos.=

Åtte fantastiske måter å bruke aprikos

Du: Prøv denne med chevre og aprikos.

=

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Genialt enkelt kjøtt som også er genialt godt

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Her fyller du Europas billigste drivstoff

Norge er, kanskje ikke uventet, dyrest i klassen.

artikkel bilde

Tre stylister forteller hva de elsker å gå med på fest

Ingenting å ha på deg? Sjekk dette.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Kaldt, enkelt og supergodt!

Sommermaten skal være lett