=

Kjøttdeig kan bli godt med det rette grepene. © Foto: Erik Hannemann

Hvordan steke kjøtt

Slik steker du kjøtt

Bacon, kjøttdeig og saftig steik gjøres på denne måten.

Vil du ha et godt liv må du lære deg å steke kjøttet riktig. Det er min påstand.

Les også: Ti enkle middager

Les også: Slik blir baconet sprøtt

Share

Det er ikke så vanskelig, men det handler om å vite at å steke bacon ikke ikke gjøres på samme måte som en steik - og kjøttdeig og bacon stekes med motsatt metode. Forvirret? Her har du tipsene du trenger.

Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!

Carbonara=

Sprøtt bacon

Slik blir baconet sprøtt

Dette er måten å steke baconet sprøtt på.

Les mer

=

Oppskrift på saftig kjøtt

Slik blir kjøttet saftig

Her er trikset som ingen vet om.

Les mer

KJØTTDEIG: Det er ikke sikkert du gjør det riktig. Men her får du fasiten.

Hvordan steke kjøttdeig

Slik steker du kjøttdeig riktig

Derfor må du ha i en tredjedel av gangen.

Les mer

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag ny oppskrift

På forsiden av Spise

Se hvordan du lager en påskehare

Endelig: Nå vet vi hvordan påskeharen lages. Se videoen!

OPPSKRIFT PÅ EGGS FLORENTINE: Her kommer den legendariske oppskriften.=

Posjerte egg til frokost?

Du lærer denne kunsten på to minutter. Garantert.

SKILLE EGGEPLOMMER OG EGGEHVITER: Det finnes en smart metode for å skille eggeplommer og eggehviter.=

Du vil ikke tro det du ser

Genial måte å skille egg og hvite på!

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Test: Fem får terningkast 1

Vi har testet 14 typer filterkaffe.

artikkel bilde

Stor påskequiz for hele familien

25 spørsmål å bryne seg på for både store og små.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Du vil ikke tro det du ser

Genial måte å skille egg og hvite på!

Gjett retten!

Her er quizen som lurer deg trill rundt.

Slik blir lammelåret perfekt

Det er enklere enn du tror.