Det kan se ut til at krisetider er bra for restaurantbransjen. De aller fleste kokkene som er med i denne oversikten ser ut til å ha mer enn nok til salt i maten og smør på skiva. Det ser til og med ut til at de kan spandere på seg både ett og annet glass champagne.

Les også: Slik har du ikke laget eplekake før

Les også: Den perfekte vaffeloppskriften

Øverst på lista troner Odd Ivar Solvold. Han driver blant annet restaurant Solvold i Sandefjord. Solvold var også han som trente Geir Skeie fram til seier i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d'Or, tidligere i år. Geir Skeie selv ble avspist med KR 168.253.

Roar Hildonen, verdensmester i Fancy Cocktail i Østerrike fra1993, toppet listen i fjor. I år må han nøye seg med en sjetteplass. Hildonen knuses av sluggere i bransjen som Bent Stiansen og Arne Brimi.

Programleder og sjefen på Bagatelle Eyvind Hellstrøm sopte inn solide 1,5 mill i fjor. For alt vi vet er pengene allerede spist opp.

Nederst på lista finner vi han som alltid som har et smil på lur, nemlig Frode Aga. Ifølge skattelistene tjente han ikke fem, flate øre. Da er fint å drive restaurant for å holde sulten utenfor dørstokken.

Her er lista!

Odd Ivar Solvold

3.117.716

Bent Stiansen

1.922.214

Eyvind Hellstrøm

1.508.237

Toralf Kristian Bølgen

1.436.213

Arne Olav Brimi

946.514

Roar Hildonen

922.421

Trond Moi

754.576

Charles Tjessem

664.043

Lars Øystein Barmen

647.909

Andreas Viestad

565.653

Wenche Andersen Øen

482.139

Lise Kathrin Tatjana Finckenhagen

261.775

Sonja Lee

184.744

Geir Skeie

168.253

Frode Aga

0

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!