Hver sommer spiser vi reker og majones for svimlende 300 millioner kroner.

Det er til sammenligning det samme fotballspilleren Steven Gerrard tjener på fire år med hardt slit på fotballbanen i Liverpool, Posten brukte på å innføre ny logo (inkludert uniformutskiftning) i 2008 eller prisen på en en gjennomsnittlig, norsk statsministerbolig.

Svimlende summer til tross, vi ser ut til å være delt i spørsmålet om majonesens plassering:

Over, under, eller begge deler.

Ingenting i undersøkelsen tyder på at splittelsen går langs de sedvanlige partilinjenjene, bokmål/nynorsk-grenser, sentrum/periferi-, religiøse/sekulære- eller økonomiske skillelinjer.

Vær med å avgjøre spørsmålet her.

Les også: Slik ser det perfekte rekesmørbrødet ut

Hva mener du? Si din mening i avstemningen nedenfor.

Avstemning

Skal majonesen være over eller under rekene?

43% stemmer
Over
41% stemmer
Under
11% stemmer
Over og under
5% stemmer
Bruker Ikke majones på rekene

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!