Over eller under

Majones-spørsmålet: Over eller under

Vi spiser rekesmørbrød for 300 millioner. Spørsmålet er om vi skal ha majonesen over eller under?

Spørsmålet er om majonesen skal være under, over eller begge steder. Hva mener du?
Spørsmålet er om majonesen skal være under, over eller begge steder. Hva mener du? Foto: Foto: Colourbox
Sist oppdatert

Hver sommer spiser vi reker og majones for svimlende 300 millioner kroner.

Det er til sammenligning det samme fotballspilleren Steven Gerrard tjener på fire år med hardt slit på fotballbanen i Liverpool, Posten brukte på å innføre ny logo (inkludert uniformutskiftning) i 2008 eller prisen på en en gjennomsnittlig, norsk statsministerbolig.

Svimlende summer til tross, vi ser ut til å være delt i spørsmålet om majonesens plassering:

Over, under, eller begge deler.

Ingenting i undersøkelsen tyder på at splittelsen går langs de sedvanlige partilinjenjene, bokmål/nynorsk-grenser, sentrum/periferi-, religiøse/sekulære- eller økonomiske skillelinjer.

Vær med å avgjøre spørsmålet her.

Les også: Slik ser det perfekte rekesmørbrødet ut

Hva mener du? Si din mening i avstemningen nedenfor.

Denne saken ble første gang publisert 14/07 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også