Scarlett Johansson for Moët & Chandon

Sexy sprut med Scarlett

Se de sexy bildene av Scarlett Johanssons champagnekampanje.

Publisert Oppdatert

Sist måned fikk Scarlett Johansson (24) oppgaven om å fronte champagnegiganten Moët & Chandons neste reklamekampanje. Endelig er bildene her.

Scarlett er en av verdens mest sexy kvinner, og burde derfor ha et godt utgangspunkt for en sexy kampanje. Og for Moët & Chandon skuffer hun ikke. Også her viser hun seg fra sin aller beste side.

Les også: Plagsomt å være sexy

Les også: Slik spretter du champagnen

Johansson trenger bare å røre ved korken for at flasken er klar til å sprute i ekte champagnestil. På et annet bilde ligger en brennhet Scarlett på en solseng, mens isbøtta får kos nok til at isbitene smelter.

Ut fra bildene å bedømme, er det godt forståelig at Moët & Chandon har valgt supersexy Scarlett til sin reklamekampanje. Toppsjef Frédéric Cumenal sier at Scarlett var et «soleklart førstevalg».

- Hun er et ikon - forfriskende spontan, sjenerøs, glamorøs og hun lever livet til fulle, både på lerretet og privat, sier Cumenal ifølge prnewswire.com.

Les også: Bli vakker som Scarlett

Bildene til kampanjen, som er champagneprodusentens første med en kjendis, er tatt av fotografene Mert Alas og Marcus Piggott.

Se de sexy bildene i bildegalleriet!

Les også: Slik påvirker alkohol kroppsvekta

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning