La oss bare innrømme det med en gang. Champagne er veldig godt, men nordmenn flest kan ikke så veldig mye om det. Heldigvis har vi testet champagne for deg, slik at du bare kan gå på polet og bestille den beste. Men når du skal nyte flasken, er det mange som gjør feil. Eller det vil si dersom du skal følge boka, er det lett å gjøre feil. I denne saken har vi samlet ti tips som champagneeksperter vi har snakket med synes er viktig å tenke på.

1. Du skal ikke riste flasken

Dersom du vinner VM, OL eller Formel 1 skal du riste så mye du klarer før du åpner flasken. Da vil det meste sprute ut og det som er igjen i flasken vil bli ødelagt. Det blir dødskule bilder av dette. Dersom du ikke har vunnet noe, lar du være å riste flasken. Les heller videre i denne artikkelen for å finne andre kule måter å imponere vennene dine på. (Ok. Ett unntak til. Dersom du er Scarlett Johansson og skal ta slike bilder)

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!