(4 porsjoner)

1 grunndeig pai eller

1 pk. Nå Paibunn

FYLL:

3 dl matfløte

3 egg

250 g røkelaks

2 ss hakket dill eller gressløk

1/8 ts pepper

2 dl Revet Jarlsberg eller annen revet ost

Kjevle eller rull ut deigen og kle paiformen, prikk bunnen med gaffel. Sett formen kjølig ca. 15 min.

Skjær tynne skiver av laksen og legg den i paiskallet. Bland fløte og egg, visp med en gaffel så det blir en jevn blanding. Tilsett hakket dill eller gressløk, pepper og revet ost. Hell blandingen over laksen og stek paien midt i ovnen ved 200° i ca. 40 min til den er gyllen og eggestanden har satt seg.

Server den gjerne lun med litt røkelaks oppå. En grønn salat passer godt til.

Les også:

Tre kule måter å spise kylling på

Slik lager du perfekte brownies

Supereplekaka lager du slik

Slik lager du kryddersmør

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!