Koronakrisen rammer kjendisenes største dag

Drømmebryllupene som måtte avlyses

Alt lå til rette for kjendisenes spektakulære sommerbryllup, men på grunn av koronakrisen må flere avlyse – og tenke nytt.

ENDRER PLANENE: Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen avlyste bryllupsfesten.
ENDRER PLANENE: Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen avlyste bryllupsfesten. Foto: Svein Brimi / Her og Nå
Publisert

Flere norske kjendiser har i månedsvis planlagt sine drømmebryllup, som skulle avholdes denne sommeren. Nå må bryllups­invitasjoner trekkes, festlokaler avbookes og det som skulle bli livets største dag må utsettes, alt på grunn av koronapandemien.

Programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og forloveden Stian Lauritzen (32) så frem til bryllup i Lucca i Italia den 8. august.

Ettersom Italia er av de hardest rammede landene for koronasmitte, har paret valgt å avlyse den planlagte bryllupsfeiringen.

– Det er kjempekjedelig. Vi håpet at det skulle være mulig å gjennomføre, men den siste uka har vi rett og slett sett at det er for risikabelt å sitte og håpe og tro at ting skal endre seg og bli bedre til august. De fleste vi kjenner som skulle gifte seg i Italia har avlyst, og satt ny dato for 2021. Da gjorde vi det samme, sier Tiril til TV 2.

Tiril og Stian hadde invitert rundt hundre personer, og har kjøpt inn flere rekvisitter til et sitrontema. N

å har 25-åringen sittet mye på telefonen med forsikringsselskapet for å forsøke å få tilbake penger. Og det forelskede paret har allerede begynt å tenke på andre alternativer for bryllupet.

– Stian har plutselig blitt veldig gira på at vi skal ha bryllupet på Geilo. For meg har det vært sånn at: «Det er det siste vi skal», men nå ser det ut som at det kanskje blir på Geilo. Vi får se. Det kan jo være at ting ikke bedrer seg i Italia på lang tid, og det har blitt så sinnssykt dyrt der nede nå. Det er også en grunn til at vi kanskje tenker å gjøre det her hjemme, forteller Tiril til TV 2.

Silje Norendal og Alexander Bonsaksen

AVLYSTE DRØMMEBRYLLUP: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen avlyste bryllupsfeiringen i Italia.
AVLYSTE DRØMMEBRYLLUP: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen avlyste bryllupsfeiringen i Italia. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Snowboardstjernen Silje Norendal (26) og forloveden Alexander Bonsaksen (33) har avlyst den planlagte bryllupsfeiringen i Italia 8. til 11. juli.

– Det som er viktig for oss nå er at vi har invitert rundt hundre gjester, og sånn som det er nå, kan gjestene få igjen pengene sine for både flybilletter og bo hvis de har booket det. Det er viktig for oss at gjestene får igjen penger fra reiseforsikring. Nærmere juli er det jo ikke sikkert at det er like lett å få igjen penger, man vet jo ikke hvordan situasjonen kommer til å være da, uttalte hun til Dagbladet.

Les også: Kjendiser uten inntekt i koronakrisen – forbrukerøkonomen råder til å ta grep nå

Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie

HÅPER FORTSATT: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie.
HÅPER FORTSATT: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie. Foto: Privat

NRK-profil Nicolay Ramm (31) og forloveden Josephine Leine Granlie (30) skal etter planen gifte seg i Sør-Frankrike den 20. juni, og skriver på egen nettside at de vil ta en endelig avgjørelse om hva som skal skje i løpet av april.

– Vi har tre måneder med nerver foran oss. Samtidig er det ikke så farlig om det ikke skulle bli noe av. Det viktigste er at folk blir friske igjen. Det er det som betyr noe. Et bryllup kan man alltids gjennomføre, sier han til Dagbladet.

Les også: TVNorge-snekker Rune Halvorsen kjøpte drømmehuset uten at samboeren visste noe

Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand

PLANLEGGER UTSETTELSE: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand.
PLANLEGGER UTSETTELSE: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand. Foto: Svein Brimi / Her og Nå

Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (34) og programleder Samantha Skogrand (30) har planlagt bryllup i august, men i podkasten «Babyboom» forteller hun at de planlegger å utsette bryllupet.

– Vi har valgt å vente med invitasjonene fordi vi skal gifte oss i august, og vi må faktisk se det an litt, forteller Skogrand i podkasten.

– Jeg skal ikke presse ut noe informasjon fra forloverne mine, men jeg vil bare si til forloverne mine og Emil sine at hvis noen ikke kan, eller at man må endre på planene eller gjøre noe annerledes, så vil jeg faktisk bare utsette alt et år. Forhåpentligvis skal jeg bare gifte meg én gang, uttaler hun.

Les også: Asgeir Borgemoen fikk babynyhet på Farmen: – Nå skjønner jeg hva folk har ment

Mona Grudt og Bjørgvin Thorsteinsson

UTSATT: Mona Grudt og Bjørgvin Thorsteinsson har utsatt bryllupet.
UTSATT: Mona Grudt og Bjørgvin Thorsteinsson har utsatt bryllupet. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Mona Grudt og hennes islandske forlovede Bjørgvin Thorsteinsson skulle egentlig ha giftet seg på Britannia hotell den 4. april, samme sted som han fridde den 6. april i fjor. Nå må de utsette det, og hvilken dato de nå skal gifte seg, er ikke kjent ennå.

– Jeg har jo fridd og hun har sagt ja. Men når det blir bryllup er usikkert. Vi vet jo ikke når situasjonen endrer seg og hotellet åpner igjen, sier Thorsteinsson i et intervju med Adresseavisen.

Denne saken ble første gang publisert 22/04 2020.

Les også