Annonse

Kyllingsalat er redningen på dager du ikke har lyst til å bruke opp på kjøkkenet.

For å få en kyllingsalat god er det to ting som gjelder:

1) Friske grønnsaker

2) God dressing

Les også: Rask tomatsuppe

Les også: Ekte ertesuppe på ti minutter

Hvordan du får en supergod dressing ser du i videoen. Sjekk ut!

Og forresten: Mango er suverent sammen med kylling. Så vet du det.

Les også: Stem på beste barne-TV fra 80-tallet

Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!

Erik Hannemann

Rask kyllingsalat

Denne middagen har du alltid tid til...

15 min

Til 2 porsjoner

0,5 stk kylling, ferdig stekt

150 g aspargesbønner

8 stk sukkererter

0,5 stk sellerirot

0,5 stk salathode

1 stk mango

1 dl olje

1 stk sitronbåt, eller litt mer etter smak

1 stk hvitløksfedd

1 ts sennep

Fremgangsmåte

Plukk kyllingen ren for kjøtt og ha i en bolle. Skjær bønnene i små biter. Kok dem i ett minutt i saltet vann, sil av og ha i bollen. Hakk opp sukkerertene og skjær selleriroten i tynne, små biter gjerne så små som fyrstikker – og ha i bollen. Del mangoen i biter, hakk salaten og ha i bollen. Lag dressing: Bland sammen olje, sitronsaft, hvitløk og sennep. Hell over og bland godt. Servér gjerne med loff til

Høyde (px): Bredde (px):

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre.

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!