Folk som spiser velstekt biff har ikke bare dårlig smak, men kommer også til å dø

Verdt å vite.

Publisert

Ifølge forskning så er det å spise for mye godt stekt kjøtt helsefarlig for deg.

Dere skjønner, alt for stekt - gjerne svidd - mat innholder mye glykotoksiner.

Forskning utført ved Ichan School of Medicine tyder på at høyt inntak av glykotoksiner over en lang periode kan føre til mentalsykdommer som for eksempel Alzerheimers.

Selv om undersøkelsen er kortvarig, mener forskerene at det er nok bevis som tyder på at rått kjøtt reduserer sjansen for sinnslidelser og alzerheimerz.

Les også: 10 grunner til at bacon er sunt for deg

Forskerene la merke til at musene i studien som spiste et høyt nivå av glykotoksiner, ble mye forterte eldre og fikk flere alderdomssykdommer enn musene som hadde lite inntak av glykotoksiner.

Musene med mest inntak av stoffet fikk et høyt nivå av amyloidose-beta-proteiner i hjernen. Det er de farlige proteine som ofte befinner seg i hjernen til mennesker med alzerheimers.

Det som virkelig er urovekkende, er at da forskerne gjentok forsøket på 93 mennesker over 60 år, endte de opp med omtrent samme resultat.

Så folkens, hva blir det til? Bør rødt kjøtt friskmeldes, mens grillsesongen bør utsettes?