Gjensyn med Ann Mari

– Tiden i Vi Menn var veldig morsom

Ann Mari Olsen ble kåret til årets Vi Menn-pike i 2008. Nå er hun sin egen merkevare på Instagram, så passende nok studerer hun ­markedsføring og merkevareledelse. Sjekk også video her.

Pluss ikon
Sist oppdatert

Leserne kåret Ann Mari Olsen til den mest populære forsidepiken i Vi Menn i 2008, og hun har bare gode minner fra den tiden.

Vi tok en prat med henne om tiden i Vi Menn, og hva hun driver med nå om dagen.

<b>FOTOGEN:</b> Ann Mari Olsen har lagt modell-karrieren på hylla, men er fortsatt godt synlig gjennom Instagram og bloggen hennes. Og takk for det!
FOTOGEN: Ann Mari Olsen har lagt modell-karrieren på hylla, men er fortsatt godt synlig gjennom Instagram og bloggen hennes. Og takk for det!

– Jeg ser tilbake på tiden min i Vi Menn som en veldig morsom periode, jeg startet faktisk modellkarrieren hos dere. Det var sykt morsomt å være med på Vi Menn-Cruiset der finalen ble holdt og som jeg vant. Siden jeg fokuserte mest på å ha det moro og bli kjent med folk, var jeg overbevist om at noen andre skulle vinne, så da navnet mitt ble ropt opp, var gleden og overraskelsen stor, forteller hun.

«Jeg ser tilbake på tiden min i Vi Menn som en veldig morsom periode.»

Angrer ikke

<b>RØD DJEVEL:</b> Ann Mari Olsen er superfan av Manchester United og ofte å se i de ulike draktene deres.
RØD DJEVEL: Ann Mari Olsen er superfan av Manchester United og ofte å se i de ulike draktene deres.

Hun synes det er gøy å se på bildene i dag.

– Jeg angrer ikke på mine lettkledde bilder i det hele tatt, jeg synes de er flotte og sexy. Selv om jeg ikke ville tatt akkurat den type bilder nå, er jeg uansett stolt av bildene.

Det ga mersmak å stå foran kamera.

– Jeg fikk mange modelloppdrag og reiste utrolig mye en tid. Etter hvert flyttet jeg til Oslo og jobbet som butikksjef i en klesbutikk. Nå studerer jeg markedsføring og merkevareledelse på fulltid ved Høyskolen Kristiania.

Manchester United

I dag, 11 år senere, er Ann Mari mer populær enn noensinne på sosiale medier. Hun har egen blogg,
annmariolsen.blogg.no, og hennes Instagram-konto annmari_olsen har hele 75 000 følgere. Mye handler om hennes lidenskap for Manchester United, men du trenger ikke å ha samme favorittlag for å følge henne.

– Jeg har lagt modellkarrieren på hylla, men synes det er moro å ta profesjonelle bilder, så jeg gjør det fortsatt. De blir publisert på mine sosiale medier, som er det jeg fokuserer på i dag.

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Vi Menn

Denne saken ble første gang publisert 02/10 2019, og sist oppdatert 05/02 2020.

Les også