Sara og Ibrahim vant «Sommerhytta»

– Jeg knakk full­sten­dig sammen

Ekte­pa­ret trådte til da det gjaldt som mest i konkur­ran­sen. Da «Sommerhytta»-sei­e­ren var et faktum, tok følel­sene over­hånd for Sara Meyer Bou­daya og Ibrahim Mahnin.

<b>STOLTE VIN­NERE:</b> – Flere ganger sa vi til hver­andre: «Vi bare må vinne denne hytta». Det følte vi så sterkt, så nå gleder vi oss enormt til å ta med venner og fami­lie dit. Vi har veldig lyst til å vise fram alt vi har gjort, for vi er veldig stolte av oss selv, smiler Sara og Ibrahim.
STOLTE VIN­NERE: – Flere ganger sa vi til hver­andre: «Vi bare må vinne denne hytta». Det følte vi så sterkt, så nå gleder vi oss enormt til å ta med venner og fami­lie dit. Vi har veldig lyst til å vise fram alt vi har gjort, for vi er veldig stolte av oss selv, smiler Sara og Ibrahim. Foto: TV 2
Sist oppdatert

Etter 10 intense uker var det ekte­pa­ret Sara Meyer Bou­daya (28) og Ibrahim Mahnin (30) som til slutt med utropt som vin­nere av TV 2-pro­gram­met «Sommerhytta».

– Jeg knakk full­sten­dig sam­men. Jeg kan begynne å grine bare jeg tenker på at vi vant. Det var helt sykt! Først var jeg sånn: «Hæ? Tuller du med meg?». Og så begynte jeg bare å hulke dra­ma­tisk mens jeg lurte på om det var sant, sier Sara.

Ibrahim slapp jube­len løs under fina­len og smilte fra øre til øre. Midt i sei­ers­ru­sen ga pro­gram­le­der Guri Solberg ekte­pa­ret beskjed om å gå bort til selve pre­mien – hytta de hadde jobbet så hardt med å sette i stand.

– Det var først da vi sto uten­for hytta at det gikk helt opp for meg at den vir­ke­lig var vår. Da begynte jeg å gråte. Det var da jeg klarte å ta inn over meg at vi hadde vunnet. Jeg tenkte: «Vi har jobbet så hardt. Det vi står og ser på nå, er det vi som har gjort». Vi sto uten­for hytta vår og hulket sammen. Vi var både stolte og utro­lig slitne, sier Ibrahim.

<b>SARA OG IBRAHIM:</b> – «Sommerhytta» var et per­fekt even­tyr. Vi fikk sette jobben på pause i 10 uker og bare foku­sere på krea­ti­vi­tet og å være sammen, smiler ekte­pa­ret.
SARA OG IBRAHIM: – «Sommerhytta» var et per­fekt even­tyr. Vi fikk sette jobben på pause i 10 uker og bare foku­sere på krea­ti­vi­tet og å være sammen, smiler ekte­pa­ret. Foto: Svein Brimi

Vinnerne av «Sommer­hytta 2022»

Fram til finale­uka hadde det ikke helt gått veien for Sara og Ibrahim. To av parene hadde flere gull­ham­mere enn dem, men ekte­pa­ret slo til når det gjaldt som mest – og vant begge kon­kur­ran­sene som ledet opp til fina­len.

– Det var over­ras­kende for vår del, men helt avgjø­rende. Da vokste det fram et mye større håp enn det vi hadde hatt tid­li­gere. Vi tenkte: «Oi, nå går vi fak­tisk inn i fina­len med en gull­hammer mer enn alle de andre» – og vi hadde jo ligget på tred­je­plass fram til da, sier Sara.

Ibrahim ser på det som en fordel at de andre parene ledet kon­kur­ran­sen før finale­uka.

– Det var deilig å kjenne på at vi alltid lå under de andre. Det føltes tryg­gere å jage sei­e­ren. Man får et større for­vent­nings­press på seg hvis man leder. Vi følte at vi gikk inn i ledel­sen på akku­rat riktig tids­punkt, og det var en fin følelse, smiler han.

Les også: «Sommerhytta»-Daria: – Fikk meg en skikkelig knekk

Feiret med familien

I tid­li­gere seson­ger av «Sommer­hytta», har det flere ganger opp­stått dårlig stem­ning mellom vin­nerne og de øvrige del­ta­gerne, men Sara og Ibrahim opp­levde at de andre parene unte dem sei­e­ren.

– Rett etter at vi ble kåret som vin­nere, kom det en auto­ma­tisk sorg­pro­sess for dem som ikke vant. De måtte samle seg litt i hyt­tene med sine nære og innse at de ikke vant. Men så kom de bort til vår hytte etterpå, der vi sto og feiret med vår fami­lie.

<b>SOMMERHYTTA 2022:</b> Da ekte­pa­ret ble kåret til vin­nere av «Sommerhytta», begynte Sara å hulke og brøt sammen etter de 10 ukene med knall­hard job­bing.
SOMMERHYTTA 2022: Da ekte­pa­ret ble kåret til vin­nere av «Sommerhytta», begynte Sara å hulke og brøt sammen etter de 10 ukene med knall­hard job­bing. Foto: TV 2

– Vi hadde hatt full for­stå­else for at ingen ville snakke med oss den dagen, men det gjorde de. Det ble sterkt, for de gjorde det hyg­ge­lig for oss selv om de var triste, sier Sara.

Les også: (+) Ekskona mener at hun har rett til å overta hytta. Prøver hun å lure meg?

Senskader i ryggen

Det er ingen tvil om at hard­kjø­ret i «Sommerhytta» er en påkjen­ning for krop­pen. Ekte­pa­ret for­tel­ler at de klarte seg bra under selve TV-inn­spil­lin­gen, men i etter­­tid ble det verre.

– Jeg slet mye med ryggen etter «Sommerhytta». Da tok den igjen, som om den sa: «Du din jævel. Nå har du behand­let meg dårlig i mange uker». Jeg slet med å gå i flere måne­der og hadde vondt for å sove. Det inn­traff fra cirka en uke etter at vi var fer­dige med TV-inn­spil­lin­gen, og jeg er fort­satt ikke bra i ryggen, sier Sara, som falt i en trapp for tre år siden og siden har slitt med sen­ska­der.

<b>RYGGPLAGER:</b> – Jeg har aldri vært så sliten som jeg var i uke 10. Det stop­pet ikke opp, men gikk full­sten­dig i ett med job­bing, sier Ibrahim. Sara slet med vonde rygg­pla­ger etter TV-innspil­lin­gen.
RYGGPLAGER: – Jeg har aldri vært så sliten som jeg var i uke 10. Det stop­pet ikke opp, men gikk full­sten­dig i ett med job­bing, sier Ibrahim. Sara slet med vonde rygg­pla­ger etter TV-innspil­lin­gen. Foto: TV 2

Nå gleder Sara og Ibrahim seg til å ende­lig få ta hytta i bruk, og nyte late som­mer­da­ger på Nes strand­hager.

– Vi synes det er helt sykt at vi vant og at vi får en ny hytte. Fami­li­ene våre er veldig glade på våre vegne og gleder seg til å bruke hytta sammen med oss. De har alle­rede begynt å krangle om hvem som skal låne den når, så vi må nok lage en måneds­plan. Det har hele tiden vært viktig for oss at fami­li­ene våre også skal kunne bruke hytta, smiler «Sommerhytta»-vin­nerne.

På dagen finalen ble sendt på TV, bekreftet paret igjen at de har tenkt å beholde hytta i et intervju med TV 2.

<b>GODT SAM­ARBEID:</b> – Vi er flinke til å vike fra eget utgangs­punkt, at en av oss klarer å møte den andres idé når vi er uenige om noe, smiler Sara. Før «Sommerhytta» hadde de bare gjort litt enkel oppus­sing hjemme i lei­lig­he­ten på Ref­stad i Oslo.
GODT SAM­ARBEID: – Vi er flinke til å vike fra eget utgangs­punkt, at en av oss klarer å møte den andres idé når vi er uenige om noe, smiler Sara. Før «Sommerhytta» hadde de bare gjort litt enkel oppus­sing hjemme i lei­lig­he­ten på Ref­stad i Oslo. Foto: Svein Brimi

Denne saken ble første gang publisert 23/06 2022, og sist oppdatert 23/06 2022.

Les også