Skriver erotiske noveller

Anette Wassli (26) skriver om sine egne sexerfaringer.

Foto: Frode Jensen (Willow Photography)
Publisert

Anette Wassli bodde sine åtte første leveår i Vestby, før hun flyttet til Ullern på beste Oslo vestkant.

– Det er kortversjonen, men jeg har flakset land og strand rundt og slo ikke røtter før jeg var 20 pluss. Jeg syns det er artig å kalle meg ekte vestkantjente, for jeg skiller meg ut her. Men jeg trives i miljøet, det er trygt og godt, mye idyll og landskap samtidig som det er kort vei til sentrum.

Ung og nysgjerrig

Anette har hatt en tøff oppvekst.

– Jeg havnet i gærne miljøer. Jeg var ung og nysgjerrig og åpen for å prøve det meste, med stikkord som dop og seksualiteter, og har brukt tid på å finne meg selv. Resultatet er i hvert fall at jeg har fått mye bein i nesa, sier Anette.

Foto: Frode Jensen (Willow Photography)

Hun beskriver seg selv som en ærlig og oppriktig jente.

– Istedenfor å angre på dumme ting jeg har gjort, vil jeg forsøke å bruke det på å hjelpe andre, snu den negative energien til noe positivt. Jeg har blant annet vært i media sammen med Kripos i en kampanje der vi advarte unge jenter mot useriøse aktører i modellbransjen.

Usannsynlig sex

Anette har mange jern i ilden.

– Jeg skriver på en barnebok, jeg skriver erotiske noveller og jeg har begynt på en selvbiografi. Den er en blanding av sær, morsom og veldig ærlig om de noe spesielle tenårene.

Foto: Frode Jensen (Willow Photography)

De erotiske novellene er en blanding av fantasi og egne erfaringer.

– Det er mye god fantasi. Jeg sendte inn noen til Vi Menn og fikk beskjed om at de var altfor usannsynlige, men noe av det var faktisk fakta, sier Anette.

Nå har hun også startet eget modellbyrå.

– Jeg ønsker å gi unge jenter en trygg start, jeg vil at vi skal være en hyggelig gjeng med jenter som backer hverandre istedenfor å bitche og backstabbe hverandre som mange andre jenter gjør.

Les også:

Hva står det egentlig?

– Heller rumpe og pupper enn ranglete skihoppere

Verdens lengste kvinnelige skjegg

Denne saken ble første gang publisert 13/08 2011.

Les også