- Silikonen sprakk ikke

- Men jeg kunne ikke gå i helsestudio på fire måneder, forteller Lillian Müller til Side2.

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Publisert

OPERAEN (SIDE2): Lillian Müller (58) og resten av kjendisene i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» var samlet til premierefest på Argent Fine Dining i Operaen i Bjørvika mandag kveld. Der fortalte den tidligere Playboy-modellen ut om sine dramatiske dager i reality-programmet på TVNorge.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Ut i villmarken etter 50 år
- Jeg slo puppen, men heldigvis sprakk ikke silikonen. Alle ribbeina mine ble trykket inn, så det var veldig vondt. Jeg kunne ikke løfte opp armen heller. Hele den ene siden var helt ødelagt. Jeg var ikke tilbake i treningsstudio før fire måneder senere, forteller Lillian til Side2.

Lillian Müller er født i Grimstad, men har bodd i Los Angeles de siste 35 årene. Hun er veganer (spiser ikke kjøtt, egg, meieriprodukter, honning eller andre matvarer av animalsk opprinnelse), trener hyppig og er opptatt av naturlig skjønnhet. Treningen har foregått i helsestudio eller i trapper. Skogturer har hun derimot ikke gått på 50 år.

- Jeg har gått opp og ned en trapp med 100 trappetrinn i 20 år nå. Det gir meg mosjon. Villmarken er noe helt nytt for meg, forklarer Lillian.

- Jeg er jo rene komediepersonen
Hun tenker tilbake på de tøffe dagene i 71° nord.

- Det var veldig slitsomt å gå der i åtte timer den første dagen. Vi hadde kun tre pauser på ti minutter, og sekken min veide mer enn meg. Jeg veier 55 kilo, og sekken veide nok 60 kilo. Vi fikk jo beskjed om å pakke for to dager, så jeg hadde med meg masse drikke, frukt og nøtter. I tillegg hadde vi jo med ekstra sko. Vi gikk med helt nye fjellsko den første dagen, og jeg fikk dobbel hevelse i beina, forklarer hun litt oppgitt.

Alle de ti deltakerne, minus Minken Tveitan og Cato Zahl Pedersen var til stede under premierefesten på Operaen. Det ble noen hyl, noen rødmende ansikter, men ikke minst mye latter.

- Det er utrolig morsomt å se dette på TV nå. Jeg er jo rene komediepersonen. Har det vært så gøy på de tidligere programmene? Jeg har aldri sett 71° nord før. Men jeg husker ikke at jeg sa så mye rart, ler Lillian og titter bort på TV-skjermen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Eldste deltaker noensinne
Playboymodellen er den eldste som noensinne har vært med i 71° nord, og nettopp det imponerte de andre deltakerne.

- Jeg må si at du imponerte alle da du hoppet ut fra det helikopteret, skryter Kristin Krohn Devold i en av pausene på Operaen. Den tidligere forsvarsministeren er hele ti år yngre enn Lillian.

Føler du deg selv som en 58-åring, Lillian?

- Nei, de fleste andre på min alder ser ut som tanter. Så jeg må jo ha gjort noe riktig, smiler hun.

Så hva er hemmeligheten?

- Jeg har vært veganer siden jeg var 27 år, og spiser nesten bare økologisk mat. Jeg spiser aldri kjøtt, veldig sjelden fisk, røyker ikke og drikker ikke kaffe. Jeg har holdt meg borte fra alle rusmidler. Frukt, grønnsaker og nøtter gir ikke avfallsstoffer, derfor trenger ikke kroppen min å renses like mye som andre. Det styrker også immunforsvaret, så jeg er aldri syk, og går aldri til legen. Bortsett fra disse to gangene i 71° nord da.

Lillian ler.

Foran henne står en tallerken full av frukt og grønt, mens de andre deltakerne koser seg med de herligste retter bestående av blant annet hjort, reker og laks.

- Jeg har rett og slett bare en sunn livsstil, og skjønnheten kommer selvfølgelig innenfra.

- Men har du ikke jukset, bortsett fra brystforstørrelse?

- Nei, jeg har ikke operert noe annet enn brystene, og det skal jeg ikke heller. Det er helt sant! smiler hun.

SE BILDER AV KJENDISENE MED FØLGE PÅ FESTEN HER:

2947

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2010.

Les også