Seierskyssene!

Mens Idol-vinner Glenn feiret med dama, valgte juryformann Jan Fredrik å kline til med kollega Asbjørn. Se bildene fra nattens fest!

Publisert

Oslo Spektrum/Nydalen (SIDE2) : - Han har vaska seg! Juryformannen tok et godt grep om hodet til Asbjørn Slettemark - luktet litt på kollegaen - og kysset løs. I flere hete minutter var fotografenes blizlamper fokusert på dommerpanelets herrealibi.

Stolt av kjæresten
En annen som tok grep, var vinneren sjøl - Glenn Lyse. Han slapp knapt nok samboeren Brit Elin Nordbø av syne. Endelig kunne de være sammen igjen. Og holde rundt hverandre.

Les alt om Idol 2007 her

- Julen skal vi feire med mine foreldre i Stavanger – med pinnekjøtt. Av med mobilen, nå skal vi fullstendig koble ut. Det skal bli herlig! gliser Brit Elin.

Les mer her:Seiershylet!

- Men nå er han kjendis, nå er han en stjerne. Det snur jo livene deres på hodet. Hva tenker du om det?

- Det var jeg som meldte ham på «Idol». Og satser du intet, så vinner du intet. Jeg står bak gutten min hele tiden, for jeg er så ufattelig glad i ham! Stråler Brit Elin – som har vært sammen med Glenn i ikke mindre enn sju år!

- Og flere skal det bli - for han slipper jeg ikke taket på, smiler hun til Side2.

Se bilder fra festen og eksklusiv video nederst i artikkelen

Fornøyde dommere
Men selv om dommerne Jan Fredrik og Asbjørn viste tvilsom nærhet - de to dommerne var enige om én ting: Rett mann vant «Idol»!

- Altså; når sant skal sies, så var generalprøven til Glenn en katastrofe. En katastrofe! Det var ille å høre på. Det var surt, det var ute av takt, og det var ikke bra. Vi var utrolig bekymret for ham, og for hans opptreden, sier Idol-dommer Asbjørn Slettemark til Side2.

Men negativiteten ble snudd til lykkelig optimisme etter at 33-åringen hadde fremført sine tre låter.

- «Hva skjedde», tenkte jeg! Det var jo knallbra, han leverte som f..., smiler Asbjørn fornøyd på Idol-festen som natt til lørdag fant sted på en restaurant i Nydalen i Oslo.

Også dommerkolleger Mariann Thomassen og Benedicte Adrian var enige:

- Generalprøven til Glenn var altså en katastrofe. I dommerpanelet ble vi bare sittende å måpe, vi var rett og slett i sjokk! Så ille var det. Vi fryktet virkelig for hans finaleopptreden, men vi ga ham noen krystallklare tilbakemeldinger om at han virkelig måtte skjerpe seg. Og det gjorde han, sier Benedicte Adrian.

- Fysj! Det gikk så galt! Men så skjerpa han seg, og da var det konge, sa en alltid sprudlende dommer Mariann Thomassen.

Sangen Glenn sang i finalen var det fansen som bestemte.

Les saken her:Finalelåt avgjort på Facebook

Måtte kline til
Glenn tok også dommertilbakemeldingene under generalprøven til seg.

- Etter at å ha blitt hudflettet av dommerpanelet, skjønte jeg at jeg måtte gi alt. De var knallharde, og skremte meg... Så derfor innså jeg at jeg måtte gi alt i finalen, jeg bare klinte til! Jeg hadde jo ikke noe å tape! smiler Glenn til Side2.

Les hva Side2 mente om finalesangene: Slik sang Glenn og Bjørn Johan

Og i finalesendingen opptrådte Surferosa-Marian, for øvrig antrukket i en råsexy kreasjon fra designeren «Kill Yourself, Kill the Planet!». Og i god Mariann-ironi, var antrekket selfølgelig i leopard-mønster. Uten tvil ble Surferosa-vokalisten kveldens definitivt mest sexy!

Også hun mener generalprøven var en stor katastrofe for Glenn.

- Nettopp derfor er jeg så glad fordi han lyttet til det vi hadde å si. Og i finalen... Gud... Da reiste han kjerringa! fastslo den svært så fargerike Idol-dommeren.

PS: Mariann hadde ikke mindre enn tre klesskift fredag kveld. Først stilte hun i en råkul kjole konstruert av papir (!), deretter opptrådte hun i det som mest kan beskrives om et stirrende kostyme – før hun avrundet med sin politisk korrekte anti-dyremishandlingskjole på festen.

- Varisjon, vettu, det må til, blunket hun lurt.

Kjendisfest
En lang rekke tidligere Idoler hadde funnet veien til festen i Nydalen. Oda Evjen Gjøvåg og kjæresten Jonas Thomassen, som fikk 2. plass i fjor var ikke strålende fornøyd.

- Jeg hadde ønsket at Kim Rune skulle stått i finalen, jeg. Så sånn er det. De andre... Tja. De leverte vel, lo Oda og trakk på skuldrene til ivrig hodenikking fra kjæresten Jonas.

Ikke bare var det eks-Idoler som var noe skeptiske - særlig til vinnerlåta - også GP-kommentator Jostein Pedersen fant fram slaktekniven.

- Dette var ei møkkalåt! Huff. Det var som å høre Makedonias bidrag i Grand Prix i 2002, sier han og grøsser hoderystende.

Les saken her:GP-Jostein: - Møkkalåt!

203551

Se vinneren bli annonsert her:

203586

Her kan du se høydepunkter, alt om finalistene og eksklusivt stoff kun på nett

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 22/12 2007.

Les også