Se hvordan det unge paret reagerer når de får se hverandre eldes

- Jeg håper du ser slik ut når du blir femti.

Publisert

(SIDE2): Fra Youtube-kanalen Field Day kommer det nå en video hvor et ungt forlovet par i tjueåra setter seg i sminkestolen for å få en real makeover av profesjonelle sminkører.

Makeoveren er imidlertid ikke som du sikkert forventer, da de i stedet for å bli sminket pene og unge, blir sminket flere tiår eldre enn de egentlig er.

Se resultatet i videoen øverst i saken!

KYSS: Det ser ikke ut til at paret har noen form for anger når de ser hverandre slik de vil se ut når de eldes. Foto: Youtube / Screengrab
KYSS: Det ser ikke ut til at paret har noen form for anger når de ser hverandre slik de vil se ut når de eldes. Foto: Youtube / Screengrab

Rørende

Med ryggen mot hverandre blir paret først sminket som de vil se ut når de er femti, deretter sytti, og til slutt nitti år. De får ikke se hverandre før sminkørene er ferdige, og da de først snur seg mot hverandre blir det en del tårer.

- Jeg kunne ikke vært mer sikker på at det er deg jeg vil ha, sier Kristie da hun får se mannne sin sminket som om han var nitti.

- Du ser virkelig helt fantastisk ut, jeg håper det er sånn du blir seende ut når du er femti, sier Tavis da han får se sin kommende kone i femtiårene.

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 16/05 2015.

Les også