skilt ved fødselen?

Bildene får britene til å måpe: – De er dobbeltgjengere

Nå som prinsesse Ingrid Alexandra er blitt 18 år, har hun fått et mer voksent uttrykk. Flere briter trodde derfor at det var hertuginne Kate på de nye bursdagsbildene.

<b>LESERNE HAR TALT:</b> På Her og Nås uhøytidelige spørreundersøkelse på Instagram svarte 56 prosent av følgerne at de synes prinsesse Ingrid Alexandra ligner på hertuginne Kate.
LESERNE HAR TALT: På Her og Nås uhøytidelige spørreundersøkelse på Instagram svarte 56 prosent av følgerne at de synes prinsesse Ingrid Alexandra ligner på hertuginne Kate. Foto: Instagram
Sist oppdatert

Da prinsesse Ingrid Alexandra (18) ble myndig 21. januar, ble det tatt nye, flotte bilder av henne.

Bildene av den vakre prinsessen gikk verden rundt, og da de ble publisert på britiske nettsider, tok det fyr i kommentarfeltene.

Mange skrev nemlig at de trodde bildene var av den 22 år eldre hertuginne Kate (40)!

Les også: Ingrid Alexandra fyller 18 år: Slik er Norges fremtidige dronning

Hertuginne Kates dobbeltgjenger

På nettstedet newmyroyals.com er det mange kommentarer til bildene.

– Ooops, sorry, trodde bildene var av hertuginnen av Cambridge, skriver brukeren deadeggs.

– Hun er virkelig vakker! Tro det eller ei, men i det øyeblikket jeg så bildene, trodde jeg at det var Catherine, skriver Masha.

INGRID ALEXANDRA: Ingrid valgte en mørkeblå topp da hun skulle delta på minnemarkeringen for 22. juli i Oslo Spektrum i fjor sommer.
INGRID ALEXANDRA: Ingrid valgte en mørkeblå topp da hun skulle delta på minnemarkeringen for 22. juli i Oslo Spektrum i fjor sommer. Foto: Danapress
<b>  KATE:</b> Begge de kongelige kler blått. Kate valgte denne blå kjolen da de offisielle forlovelsesbildene skulle tas på St. James’s Palace i 2010.
KATE: Begge de kongelige kler blått. Kate valgte denne blå kjolen da de offisielle forlovelsesbildene skulle tas på St. James’s Palace i 2010. Foto: PA Photos

Det sier flere seg enig i.

– Jeg har sagt det i mange år nå: Kates dobbeltgjenger! fastslår Lilly.

Mange skriver at de synes bildene er flotte, at den norske prinsessen er vakker og at de ønsker henne til lykke med den store dagen.

– Den første gangen jeg så disse bildene (jeg hadde ikke tatt på meg brillene ennå), trodde jeg at det var Kate. Hun ser ut som en yngre søster av Kate, skriver Stephanie.

Les også: (+) 30 år siden folkekongen gikk bort: Slik husker vi Kong Olav

Ligner sin mor kronprinsesse Mette-Marit

Andre synes ikke at hun ligner så mye på Kate, men at hun heller er sin mor kronprinsesse Mette-Marit (48) opp ad dage.

– Jeg synes prinsesse Ingrid Alexandra også ligner på sin bestemor dronning Sonja som ung. Ja, jeg kan også se likheten med moren kronprinsesse Mette-Marit i tillegg til hertuginnen av Cambridge. De fantastiske kinnbeina, skryter Anabela.

<b>VISTE FREM PARKEN:</b> I februar 2018 tok Kate og prins William turen til Oslo for å møte den norske kongefamilien. Ingrid ledet britene gjennom Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark i Slottsparken. Hun gikk da på Oslo International School og snakket flytende engelsk med gjestene sine.
VISTE FREM PARKEN: I februar 2018 tok Kate og prins William turen til Oslo for å møte den norske kongefamilien. Ingrid ledet britene gjennom Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark i Slottsparken. Hun gikk da på Oslo International School og snakket flytende engelsk med gjestene sine.

Avisen Daily Mail fikk også mange kommentarer etter at de publiserte bildene i januar.

– Wow! Hun ligner så mye på hertuginnen av Cambridge. Utrolig vakker, skriver ImissPrince5.

– Hun kunne vært Kate Middletons søster, mener brukeren retired happy.

Les også: Kronprinsesse Mette-Marit: – Du er en stor gave i mitt liv

PRINS SVERRE MAGNUS: Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra på Skaugum
PRINS SVERRE MAGNUS: Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra på Skaugum Foto: Vidar Ruud/NTB
<b>            SOMMERKJOLE:</b> Da Kate og William besøkte Australia i 2014, tok hertuginnen på seg en vakker blondekjole på stranden Manly Beach utenfor Sydney. Ingrid hadde ikke identisk kjole, men en strandkjole i samme fargenyanse som minnet veldig om Kates kjole da kronprinsfamilien ble avbildet i fjæra på Dvergsøya sommeren 2019.
SOMMERKJOLE: Da Kate og William besøkte Australia i 2014, tok hertuginnen på seg en vakker blondekjole på stranden Manly Beach utenfor Sydney. Ingrid hadde ikke identisk kjole, men en strandkjole i samme fargenyanse som minnet veldig om Kates kjole da kronprinsfamilien ble avbildet i fjæra på Dvergsøya sommeren 2019. Foto: Shutterstock editorial

Denne saken ble første gang publisert 21/03 2022, og sist oppdatert 09/11 2022.

Les også