- Musikk er irriterende

Anastacia forteller hvorfor hun aldri har kjøpt en plate.

Publisert

(SIDE2): Popstjernen Anastacia avsluttet 2008 med å røpe en hemmelighet mange av hennes fans vil stusse over, men som andre kanskje ikke vil finne altfor overraskende.

Saken er levert av 730.no.

-Klarer ikke slappe av
- Det høres kanskje utrolig ut, men jeg liker egentlig ikke musikk, forteller den blonde 40-åringen til Daily Mail. - Jeg klarer ikke å slappe av når jeg hører på musikk og jeg syns det er vanskelig å tenke klart når det er musikk på. Jeg har en iPod, men jeg husker ikke sist jeg brukte den.

- Jeg har aldri kjøpt en plate i hele mitt liv. Jeg kjøpte en Janet Jackson-kassett en gang, men det er det. Musikk har aldri engasjert meg. Det gjør ikke noe for meg. For å være ærlig syns jeg musikk er irriterende.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Forstår fildeling
Chicago-artisten, som blir kalt «den lille kvinnen med den store stemmen», provoserer også noen artistkolleger ved å si at hun skjønner hvorfor mange stjeler musikk.

- Når du er en tenåring og alle vennene dine skaffer seg musikk gratis, får man ikke lyst til å betale, sier hun til avisen, men legger til at hun håper folk kjøper det hun gir ut.

Video:ANASTACIA FØR OG ETTER BRYSTREDUKSJONEN

Laber interesse
Sangerens nye plate «Heavy Rotation» har for det meste ikke fått tung rotasjon. I Norge måtte utgivelsen nøye seg med en 28. plass, mens hennes to første toppet VG-lista.

Albumet er ennå ikke utgitt i hennes hjemland.

Anastacia startet sin karriere som videobabe for rapduoen Salt-N-Pepa og fikk platekontrakt etter at hun kom til finalen i MTV-realityserien «The Cut» i 1999.

Da hun fire år senere skulle gjennom en operasjon for å forminske brystene, blant annet fordi hun var lei av at folk trodde de var falske, fant legene kreft. Strålebehandlingen ble vellykket. I etterkant giftet hun seg med sin livvakt Wayne Newton.

Denne saken ble første gang publisert 01/01 2009.

Les også