Lady Gaga til unnsetning

Mannen som var kjent for fløyelsstemme og lange lokker er tilbake.

Foto: (Scanpix/Montasje)
Publisert

(SIDE2): En av dagens desidert største kjendiser på musikkfronten er Lady Gaga. For et par tiår siden hadde Michael Bolton (56) noe av den samme statusen, før han mer eller mindre forsvant i glemselen.

80-tallshelt
Bolton sang både «When a Man Loves a Woman» og «Love is a Wonderful Thing», mens han slang på det heller tufsete håret sitt - langt, flatt på toppen og med krøller. Mmmmm...

Han har siden den gang klippet av seg lokkene, men samtidig forsvant han også fra de flestes lepper. Det skal Lady Gaga nå endre på.

Siste fra Side2. no? Sjekk forsiden her!

De to skal synge en duett på Boltons kommende plate, og Lady Gaga skal også skrive flere av sporene på albumet. Den første singelen, «Just One Love» slippes 14. september.

- Blir stor
- Plateselskapet mitt ringte og ville at jeg skulle samarbeide med den unge artisten som kalte seg Lady Gaga, som jeg aldri hadde hørt om, men de fortsatte å mase om det. De sa at hun var en stor fan av meg og ville skrive med meg, sier Bolton ifølge Splash.

- Mindre enn et minutt inn i «Just Dance», tenkte jeg at denne CDen kommer til å bli stor.

Madonna
Deretter ble et møte mellom de to musikerne avtalt.

- Da jeg møtte henne i studio senere samme kveld, skjønte jeg at hun ikke bare kom til å få stor suksess med albumet, men at hun også var på vei mot superstjernehimmelen. Energien hennes var så enorm og fokuset hennes begeistret meg. Hun minnet meg om en ung Madonna, med større vekt på kunsten enn på det kommersielle.

Denne saken ble første gang publisert 28/08 2009.

Les også