Amy er avhengig av stryking

Samtidig som Amy Winehouse kjemper mot gamle demoner har hun fått en nye og mer huslig avhengighet, nemlig stryking.

Publisert

(SIDE2:) Amy Winehouse har i det siste året slitt med sin avhengighet til både crack, kokain og alkohol, men det har sett litt lysere ut for soulsangeren i det siste. Hun nådde bunnen etter at ektemannen Blake Fielder-Civil røk i fengsel, men har nå flere ganger vært på rehab i et desperat forsøk på å få livet på rett kjøl.

Nå melder The Sun at Amy har fått en ny avhengighet, nemlig stryking.

Helt besatt
- Hun har blitt helt besatt på å stryke ting, sier en kilde til avisen.

- Ikke bare klær, men også håndduker, laken, skjerf, hva som helst egentlig. Hun blir lett besatt av ting, og har alltid vært avhengig av ett eller annet, sier «kompisen» og ramser opp hasj, kokain, crack, heroin og ektemannen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Alle de andre har vært mer destruktive, bortsett fra strikking som hun har hatt en av-og-på kjærlighetsaffære med, men stryking er definitivt den nye favoritten.

Utsatte albumet
Amy Winehouse får også føle presset fra plateselskapet nå om dagen. Island Records hadde booket en luksustur for 24-åringen til Bahamas, i håp om å få startet arbeidet med den nye plata. Med seg på laget skulle hun ha Saleem Remi, mesterhjernen bak debutalbumet hennes Frank, men Amy avlyste turen i siste liten.

- Island ville at hun skulle bort fra det gamle livet, og mente Bahamas ville være flotte omgivelser for henne. Det var en utrolig dyr tur, og de håpet at hun kunne fått begynt å spille inn albumet, men hun avlyste i siste øyeblikk, sier en kilde.

Det var planlagt at albumet skulle komme ut senere i år, men ifølge den samme kilden tror plateselskapet nå at dette ikke kommer til å skje før til neste år.

Jobber med Bond-låt
Før øyeblikket jobber Winehouse sammen med superprodusenten Mark Ronson på den nye James Bond-låta. Winehouse og Ronson har tidligere samarbeidet på «Back to Black» skiva til Winehouse og med coverversjonen av Zutons-sangen «Valerie».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 12/04 2008.

Les også