«Bloggerne» 2023

Livet til «Bloggerne»-profil tar en uventet vending

Disse profilene ser du i årets sesong av «Bloggerne» 2023!

<b>BLOGGERNE:</b> Denne høsten ser du denne gjengen på TV-skjermen: Aurora Gude, Marna Haugen, Sofie Karlstad, Alexandra Joner, Linnea Løtvedt og Amalie Olsen.
BLOGGERNE: Denne høsten ser du denne gjengen på TV-skjermen: Aurora Gude, Marna Haugen, Sofie Karlstad, Alexandra Joner, Linnea Løtvedt og Amalie Olsen. Foto: TV 2
Sist oppdatert

Denne høsten er den 19. sesongen av «Bloggerne» tilbake på TV-skjermen. I år får du møte to nye profiler, nemlig Amalie Olsen Gjersøe (24) og Aurora Gude (30).

«Bloggerne» har premiere på her på TV 2 Play 14. august, og vises mandag til onsdag.

Dette er årets profiler:

1. Amalie Olsen

Amalie Olsen Gjersøe (24) startet med Youtube for ti år siden, da hun var 14 år gammel. I dag er hun størst på TikTok, med over 400.000 følgere!

I «Bloggerne» får vi følge Olsen når hun har tar beslutningen om å stå på egne bein, og sier opp sitt management i Eccentric People.

Vi blir også med når hun reiser på ferie til Gran Canaria med storfamilien, og seerne blir bedre kjent med hennes frittalende familie, skriver TV 2 i en pressemelding.

– Det har vært veldig spennende og på tide!, sier Olsen når vi snakker med henne på pressedagen til «Bloggerne». Hun forteller at hun har blitt tatt godt imot i sin første sesong, og at alt har gått veldig naturlig.

<b>AMALIE OLSEN:</b> Denne høsten får du se Amalie Olsen i sin første sesong av «Bloggerne»!
AMALIE OLSEN: Denne høsten får du se Amalie Olsen i sin første sesong av «Bloggerne»! Foto: TV 2

Har det alltid vært en drøm for deg å være med?

– Ja, eller egentlig å være med på TV generelt. Jeg har jo sett på Bloggerne og synes det er et fint sted å starte. Da er det liksom bare deg, og du trenger ikke å ta plass i en stor gruppe, for det syntes jeg kan være litt skummelt, forteller hun.

Les også: Øyunn Krogh åpner opp om oppveksten: – Jeg fikk først vite om dette i ettertid

2. Alexandra Joner

Artist Alexandra Joner (33) slo gjennom som deltaker i «Dansefeber» i 2007. Siden har hun jobbet som både influenser, sanger og danser, og i år er hun også aktuell med «Skal vi danse».

– Det er alltid veldig hyggelig å være med i Bloggerne. Det er veldig fine folk å jobbe med, så det er en fryd. Utenom når du går gjennom et samlivsbrudd da, forteller Joner.

I denne sesongen av «Bloggerne» får vi nemlig se at livet til Joner plutselig tar livet en uventet vending, og det blir slutt med samboeren som hun har hatt gjennom ti år.

Hun må starte på nytt, og holder i en periode sin nye sivilstatus hemmelig. Joner må på boligjakt, og seerne får bli med på reisen.

– Jeg gruer meg til å se mye av bruddet. Det blir jævlig mye grining fra min side i år, så det blir jo interessant å gjenoppleve, forteller hun.

<b>ALEXANDRA JONER:</b> Alexandra Joner er aktuell med både «Skal vi danse» og «Bloggerne» denne høsten.
ALEXANDRA JONER: Alexandra Joner er aktuell med både «Skal vi danse» og «Bloggerne» denne høsten. Foto: TV 2

3. Marna Haugen

Influenser Marna Haugen (42) er kjent fra bloggen «Komikerfrue». Haugen var med i den første sesongen av «Bloggerne» i 2014, og i år får vi se en litt annen side av henne.

Hun har nemlig fått seg ny jobb som markedssjef, som er hennes første faste jobb. Vi får også innblikk i dating-livet, og lykken smiler!

– Det har vært en veldig morsom sesong, og jeg har gjort veldig mye gøy. Jeg har hatt griser hjemme, fått meg ny jobb og reist til Sør-Korea, så det har vært et veldig innholdsrikt år, forteller Haugen til oss på pressedagen.

Les også: Dette er deltakerne i høstens sesong av «Forræder»

<b>MARNA HAUGEN:</b> Marna Haugen forteller at hun har hatt et morsomt år, og at hun nok ikke har gjort så mye galt. Denne sesongen får seerne bli med på et innholdsrikt år!
MARNA HAUGEN: Marna Haugen forteller at hun har hatt et morsomt år, og at hun nok ikke har gjort så mye galt. Denne sesongen får seerne bli med på et innholdsrikt år! Foto: TV 2

4. Sofie Karlstad

Dette blir influenser Sofie Karlstad (26) sin andre sesong av «Bloggerne», og vi får være med på reisen etter deltakelsen hennes i «Farmen kjendis».

<b>SOFIE KARLSTAD:</b> Sofie Karlstad er med for andre gang i Bloggerne. Sesongstart er mandag 14. august.
SOFIE KARLSTAD: Sofie Karlstad er med for andre gang i Bloggerne. Sesongstart er mandag 14. august. Foto: TV 2

Sofie inviterer også med seg mammaen sin fra Finnmark på rød løper i Oslo og viser henne hvordan livet i rampelyset egentlig er, står det i pressemeldingen.

Karlstad var ikke til stede under pressedagen til «Bloggerne».

5. Aurora Gude

TV-personlighet Aurora Gude (31) er best kjent fra blant annet «Paradise Hotel», «Charterfeber» og nylig «Farmen kjendis». I hennes første sesong av «Bloggerne» får vi et innblikk i livet hennes i Lier, og følge henne gjennom en dating prosess.

– Hvis man ser på promoen så ser man at mange av de andre ikke har hatt det så gøy denne sesongen, så jeg er veldig heldig for livet mitt har stort sett vært en fest!

– Det har vært mye følsomt og pinlig, men ingen livskriser heldigvis. Så det blir veldig gøy å se hvordan livet mitt ser ut fra utsiden, for det har jeg aldri sett før, forteller Gude.

Det er spesielt en mann som vi får møte i programmet som Gude liker godt, men ønsker ikke å røpe hvordan det ender.

– Dere får vente å se!, sier Gude hemmelighetsfull.

Les også: (+) Ingebjørg Bratland holder samboeren hemmelig: – Han er litt eldre enn meg, og jeg tror det er en fordel

<b>AURORA GUDE:</b> «Bloggerne»-seerne får følge Aurora som dater, og hun ønsker ikke å røpe hvordan det ender. Det får man vente å se selv!
AURORA GUDE: «Bloggerne»-seerne får følge Aurora som dater, og hun ønsker ikke å røpe hvordan det ender. Det får man vente å se selv! Foto: TV 2

6. Linnea Løtvedt

Influenser Linnea Løtvedt (22) er med i «Bloggerne» for andre gang. Hun slo gjennom på appen Tiktok, og er kjent for å være åpen om angst og kroppspress.

– Det har vært veldig gøy å være med i Bloggerne, og det føles alltid veldig trygt. Etter forrige sesong lærte jeg at jeg kan stole hundre prosent på produksjonen, så jeg føler meg veldig ivaretatt, forteller Løtvedt.

<b>LINNEA LØTVEDT: </b>Linnea Løtvedt er kjent fra Tiktok, og i denne sesongen av Bloggerne får vi følge henne gjennom et samlivsbrudd.
LINNEA LØTVEDT: Linnea Løtvedt er kjent fra Tiktok, og i denne sesongen av Bloggerne får vi følge henne gjennom et samlivsbrudd. Foto: TV 2

Denne sesongen har Løtvedt flyttet til Fredrikstad med kjæresten Benjamin, men alt går ikke helt etter planen.

Linneas foreldre bestemmer seg for å skille lag, og hun velger selv å slutte i jentegruppa Baddies. Samtidig sliter hun og Benjamin i forholdet og bestemmer seg for å ta en pause fra hverandre, skriver TV 2 i pressemeldingen.

– Jeg gruer meg til å se alt egentlig, på godt og vondt. Jeg vet jo ikke helt hva som er tatt med og ikke, og alt som har skjedd har kommet som et sjokk denne sesongen, sier hun.

Denne saken ble første gang publisert 13/08 2023, og sist oppdatert 14/08 2023.

Les også