Programleder Mads Hansen er klar for en ny runde «Forræder»

Dette er deltakerne i høstens sesong av «Forræder»

22 spillere har takket ja til høstens sesong av TV 2-suksessen «Forræder», og ifølge spillmesteren blir det med mange mennesker seerne er nysgjerrige på om som ikke er blitt sett på reality før.

<b>FORRÆDER 2023</b>: Bakerst: Viggo Venn, Petter «Katastrofe» Kristiansen, David Mokel, Desta Marie Beeder, Oscar Westerlin, Carina Olset, Karianne Amlie, Fridtjof Såheim og Kjersti Grini. Foran: Frode Grodås, Even Northug, Marlene Stavrum, Bjørg Thorhallsdottir, Morten Thoresen, Marthe Bratberg, Tamanna Agnihotri, Eva B. Ragde, Michael Andreassen, Sunniva Rose, Tom Egeland, Jon Martin Henriksen og spillmester Mads Hansen.
FORRÆDER 2023: Bakerst: Viggo Venn, Petter «Katastrofe» Kristiansen, David Mokel, Desta Marie Beeder, Oscar Westerlin, Carina Olset, Karianne Amlie, Fridtjof Såheim og Kjersti Grini. Foran: Frode Grodås, Even Northug, Marlene Stavrum, Bjørg Thorhallsdottir, Morten Thoresen, Marthe Bratberg, Tamanna Agnihotri, Eva B. Ragde, Michael Andreassen, Sunniva Rose, Tom Egeland, Jon Martin Henriksen og spillmester Mads Hansen. Foto: TV 2/Espen Solli.
Publisert

Igjen har 22 mennesker flyttet sammen inn på Midtåsen i Sandefjord. Her blir det psykologisk spill på skyhøyt nivå, samt at spillerne skal fullføre en rekke oppdrag og utfordringer sammen for å samle sølv til den store premien.

Kort tid etter ankomst blir flere av deltagerne trukket ut til å være forrædere, og spillet med å villede og eliminere de lojale er i gang.

Men hvor tidlig klarer de lojale å mistenke og forvise en forræder? Og hvem står igjen som vinner til slutt – de lojale eller forræderne?

«Forræder» - sesong 3, får premiere i høst på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Les også: «Forræder»-vinner Aslak Maurstad: – Martine er min største seier

Programleder Mads Hansen

Spillmester Mads Hansen er veldig fornøyd med sesongens deltagere.

– Jeg er selvsagt inhabil, men rent objektivt sett lurer jeg oppriktig på om dette kan være den beste casten i norsk realityhistorie.

<b>MADS HANSEN:</b> – Innholdet blir litt forskjellig fra de andre sesongene. Vi har alt fra oppdrag til noen vrier underveis som kommer til å bli veldig, veldig spennende, sier programleder Mads Hansen til TV 2.
MADS HANSEN: – Innholdet blir litt forskjellig fra de andre sesongene. Vi har alt fra oppdrag til noen vrier underveis som kommer til å bli veldig, veldig spennende, sier programleder Mads Hansen til TV 2. Foto: TV 2/Espen Solli.

– Det er folk som man er nysgjerrig på, og som man ikke har sett i reality tidligere. Og ikke minst: det er en gjeng som leverer ekstremt bra TV.

Ifølge pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, byr høstens sesong på nye tvister og alle spillerne settes på nye prøver.

Det er ventet at programmet har premiere til høsten, men dato er ikke fastsatt.

<b>VIGGO VENN:</b> Viggo Venn, som nylig vant «Britain›s Got Talent», er en av årets deltagere i «Forræder». På spørsmål fra TV 2 om han tror han har en fordel i spillet svarte han følgende: – Jeg har en kjempefordel ved at jeg heter Viggo Venn. Da er det ingen som tror at jeg er forræder. Det er genialt.
VIGGO VENN: Viggo Venn, som nylig vant «Britain›s Got Talent», er en av årets deltagere i «Forræder». På spørsmål fra TV 2 om han tror han har en fordel i spillet svarte han følgende: – Jeg har en kjempefordel ved at jeg heter Viggo Venn. Da er det ingen som tror at jeg er forræder. Det er genialt. Foto: TV 2/Espen Solli.

Les også: – Uten å blunke så jeg flere av de andre deltagerne rett inn i øynene og løy som bare det

Her er høstens deltakere:

1. David Mokel (19), influencer/artist

2. Viggo Venn (34), klovn

3. Marte Bratberg (33), programleder

4. Tom Egeland (63), forfatter

5. Petter «Katastrofe» Birkelund Kristiansen (34), artist

6. Frode Grodås (58), keepertrener

7. Fridtjof Såheim (54), skuespiller

8. Nils Jørgen Kaalstad (44), skuespiller

9. Jon Martin Henriksen (33), VGTV-programleder

10. Oskar Westerlin (25), tiktoker

11. Morten Thoresen (26), bryter

12. Michael Andreassen (50), P4-programleder

13. Even Northug (27), langrennsløper

14. Eva B. Ragde (60), kriminaltekniker

15. Tamanna Agnihotri (25), skuespiller/NRK-programleder

16. Bjørg Thorhallsdottir (48), kunstner/forfatter

17. Marlene Stavrum (28), komiker

18. Carina Olset (41), journalist

19. Desta Marie Beeder (35), programleder

20. Karianne Amlie (45), eiendomsmegler

21. Sunniva Rose (39), kjernefysiker

22. Kjersti Grini (51), tidligere håndballspiller

Denne saken ble første gang publisert 22/06 2023.

Les også