Kristin Gjelsvik våknet til skytedrama i sin egen bakgård

- Man tenker jo ikke at noe slikt kan skje noen meter fra inngangsdøren din.

Publisert

(SIDE2): Litt over klokka elleve smalt det i en leilighet i Heimdalsgata 12 på Grønland i Oslo.

Det førte til at Side2-bloggeren Kristin Gjelsvik, bedre kjent som Styleconnection, fikk politiet bankende på døra.

Ubehagelig opplevelse

I leiligheten rett overfor Kristin bor det et par, og det er mannen i leiligheten som skal ha blitt skutt. Da han ble hentet av ambulansen og bært ut på båre skal han ha vært ved bevissthet, forteller Kristin.

- De bor rett på andre siden av oss, men jeg hørte ikke at det smalt. Det skal ha skjedd inne i leiligheten hans, sier Kristin til Side2.

Kristin selv hadde ingen anelse om at noe var i veien før politiet plutselig troppet opp mannsterke på andre siden av porten i bakgården, med både hjelm og skytevåpen.

- Det er selvfølgelig ubehagelig. Det fikk meg til å lure på hvor i all verden jeg egentlig har flyttet, sier Kristin som flyttet inn i den nye leiligheten tidligere i august.

Måtte gi vitneforklaring

Stuen og kjøkkenet til Kristin har store vinduer som går fra gulv til tak og vender ut mot bakgården. Hun hadde som vanlig sittet ved det store vinduet og tittet ut mens hun jobbet med et blogginnlegg.

- Det tok ikke lang tid før politiet banket på døra og ba både meg og Dennis (kjæreste og samboer, journ. anm.) om å avgi vitneforklaringer, sier hun.

Nå er hele bakgården full av nyhetsjournalister og politi. Og selv om Kristin ikke er redd, så ble hun skjelven da politiet først kom stormende inn i bakgården.

- Det er klart jeg fikk høy puls da politiet kom. Man tenker jo ikke at noe slikt kan skje noen meter fra inngangsdøren din, sier hun.

Denne saken ble første gang publisert 17/01 2016.

Les også