Underholdning

- Kim Kardashian tok ut spinat fra tennene mine

- Ser jeg en jente med mat mellom tennene, så går jeg rett bort og sier ifra.

MÅTTE FÅ HJELP: Ashley Graham hadde spinat i tennene. Godt Kim K ikke er sjenert. Her ved en annen anledning.
MÅTTE FÅ HJELP: Ashley Graham hadde spinat i tennene. Godt Kim K ikke er sjenert. Her ved en annen anledning. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Ashley Graham (31) er kroppsaktivist og plus size modell. Forrige uke var hun gjest på det populære showet «The Tonight Show with Jimmy Fallon». Her forteller hun om alt fra sin nye podcast, «Pretty Big Deal», til hvordan det er å gå uten bh offentlig når man har såpass stor byste som hun har.

Men det er ikke alt. Etter hvert kommer historien om hvordan hun traff Kim Kardashian på MET-gallaen i mai i år (New York's aller største motebegivenhet, red.anm). Graham beskriver seg selv som litt sånn «fangirl», henvendt til Fallon og sier:

- Nei, du vet, jeg syntes det var spennende å møte henne. Og plutselig bøyer hun seg frem og sier: «Jenta mi, du har spinat i tennene». Hun lener seg frem og plukker ut biten. Jeg ble jo litt satt ut, på en positiv måte. Og takket henne. Og hun svarte: «Jeg kunne jo ikke la deg gå rundt sånn», sier hun til latter fra publikum og Fallon.

Det var åpenbart et spesielt øyeblikk, og det er ikke første gangen Graham diskuterer episoden, skriver Huffington Post.

Hun har nemlig også snakket med Kardashian selv om dette i sin nye podcast, men historien blir bare bedre og bedre med tiden.

- Du bare puttet fingeren inn i munnen min, sier Graham til Kardashian i «Pretty Big Deal».

- Ja, jeg husker det. Og jeg tror Serena ((Williams, red.anm.) og Gigi (Hadid, redanm.) også var der.

- Også bare gikk du rett på, sier Graham.

- Ja. Jeg er ingen hater. Ser jeg en jente med mat mellom tennene, vel, så går jeg rett bort og sier det som det er, sier Kardashian.

For det finnes jo ikke noe verre enn å gå rundt med mat mellom tennene, snørr hengende under nesa, melkebart eller andre liknende ting, uten at noen har baller til å si ifra.

Ashley Graham har gjort seg bemerket kroppsaktivist, plus size modell og har vært på forsiden av det berømte magasinet «Sports Illustrated», swim suit edition som første plus size modell. I 2010 giftet hun seg med Justin Erwin som er filmregissør.

Denne saken ble første gang publisert 19/11 2018, og sist oppdatert 19/11 2018.

Les også