Kan du skrelle poteter kjappere enn dette?
Et av de smarteste triksene vi har sett.
(SIDE2): Synes du det er skikkelig kjedelig - eller har for dårlig tid til å skrelle potetene før du koker dem? Eller er du av dem som har sarte fingertupper og ikke klarer å pille av potetskinnet med fingrene etter de er kokt og glovarme? For ikke å snakke om at når man bruker kniven på dem etterpå, så sitter man kun med halve poteten igjen?
Da kan dette trikset være noe for deg - det går både fort og smertefritt, og resultatet ser svært delikat ut.
Du trenger poteter, en gryte å koke dem i og en bolle med isvann. Lykke til!
Vi har også funnet ut hvordan du (angivelig) kan skrelle egg kjappere, ordne en bukett langstilkede blomster i en vase som egentlig er for lav og sjekket ut hvordan det er å helle fra de nye brusflaksene.
Alle de videoene kan du sjekke ut her:
Synes du denne saken er morsom og informativ? Følg oss på Facebook da vel :)
