Jenner-søstrene med rørende farsdag-hilsen til Caitlyn

Tok til Instagram for å hedre faren.

Publisert

(SIDE2): Da Vanity-Fair forsiden med det første bildet av Caitlyn Jenner som kvinne ble offentliggjort tidligere denne måneden, gikk verden av hengslene.

Bildet satte nye rekorder på sosiale media, folk funderte på hva som fikk henne til å velge navnet Caitlyn, og det ble satt i gang egne meningsmålinger for å finne ut hva amerikanerne egentlig mente om Caitlyn, helt innerst inne.

Les også: Kan håve inn fem ganger så mye som Bruce

Rørende hilsen

Til tross for alt oppstyret, er det ingen tvil om at Caitlyns to døtre, Kylie og Kendall Jenner, ser ut til å ta kjønnsskiftet med godt mot.

«Hele livet mitt har denne sjelen vært min far, og selv om du er annerledes nå betyr ikke det at du ikke er faren min, slik du har vært hele livet. Gratulerer med farsdagen til personen som oppdro meg, og lærte meg alt jeg vet. Min helt», skrev Kendall Jenner på Instagram på farsdagen, sammen et bilde av henne og Bruce Jenner før kjønnsskiftet.

«Gratulerer med farsdagen, min lille solstråle. "Du kan fremdeles kalle meg pappa, Kylie. Uansett hva som skjer, vil jeg alltid være faren din. Det vil aldri forandre seg"», skrev Kylie Jenner samme dagen.

Dette er ikke første gangen at Kardashian-Jenner-klanen stiller seg bak Caitlyn for å vise støtte. I etterkant av ABC-intervjuet stilte hele familien seg bak henne på sosiale medier.

Vil du holde deg oppdatert på TV og underholdning? Lik oss på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 22/06 2015.

Les også