Fiskeren Isak Dreyer vant «Farmen kjendis»

Isak ville kvitte seg med premien fra Farmen, fikk annen premie i stedet

Isak ble med på «Farmen kjendis» for å vinne, men premien kunne han ikke beholde.

<b>FORNØYD FYR:</b> Vinneren av «Farmen kjendis» 2022 ble fiskeren Isak Dreyer (27) fra Bodø.
FORNØYD FYR: Vinneren av «Farmen kjendis» 2022 ble fiskeren Isak Dreyer (27) fra Bodø. Foto: Morten Bendiksen/TV2
Sist oppdatert

Fiskeren Isak Dreyer (27) kom inn på gården som en av de mer stillferdige av deltagerne.

Seks uker senere sto bodøværingen i finalen og slo reality-kollega Øyunn Krogh (26) med god margin.

– Det er herlig å vinne. Jeg elsker å vinne, det er det jeg prøver på hver gang, smilte han til Her og Nå rett etter det ble klart at han stakk av med seieren i «Farmen kjendis» 2022.

Norges tøffeste

Bodøværingen Isak levde en anonym tilværelse før han i 2021 deltok i programmet «Norges tøffeste» på NRK. I serien testes deltagerne gjennom tøffe fysiske og psykiske øvelser, og i den 3. sesongen av serien vant Isak. Seiersrusen som Norges tøffeste hadde knapt lagt seg da Isak flyttet inn på Farmen-gården Bøensætre i Aremark kommune.

Han entret gården i Østfold med ett eneste mål for øye – å vinne «bondekampen».

– Jeg forventet ingenting, men det var seier jeg jobbet mot. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sa han.

Les også: Dette er Farmen kjendis-deltakerne 2022

<b>NORGES TØFFESTE:</b> I april 2021 ble Isak Dreyer kåret til «Norges tøffeste» i NRK-programmet med samme navn. 
NORGES TØFFESTE: I april 2021 ble Isak Dreyer kåret til «Norges tøffeste» i NRK-programmet med samme navn.  Foto: Peter Lånke Solbu/NRK

Isak og Sophie Elise

Gjennom de 16 episodene seerne har fått følge kjendisenes forsøk på å drive gård, levnes det liten tvil om at influenser Sophie Elise Isaksen (27) og Isak har hatt god kjemi.

Siden har det florert rykter og spekulasjoner om de to og Sophie har nylig bekreftet at hun har følelser for Isak. På spørsmål om de har funnet tonen, svarer Isak:

– Ingen kommentar.

Til VG sier Sophie Elise at de er mer enn venner.

Isak fikk ikke bare oppmerksomhet, heder og ære for seieren. Han fikk også nøklene til en splitter ny luksuriøs elbil. 27-åringen satte pris på premien, men har ingen planer om å beholde den.

– Hjemme har jeg en kjempefin bil som går på diesel, den vil jeg ikke bytte ut. Jeg trenger penger mer enn ny bil, sa han kontant.

– Isak kunne ikke beholde bilen og har gjort en avtale med forhandleren om en kompensasjon. Hvor mye den er på, har vi ikke mulighet til å kommentere, sier pressesjef Jan Petter Dahl i TV 2 til Klikk.

Les også: (+) Jeg lot datteren min kalle ham for pappa. Det skulle jeg aldri ha gjort

<b>SØT MUSIKK:</b> Det kan virke som om det har oppstått varme følelser mellom influenser Sophie Elise og Isak, og det vil ikke være første gang dette skjer på «Farmen kjendis». I 2017-sesongen fant supermodell Vendela Kirsebom og «Paradise Hotel»-deltager Petter Pilgaard, tonen.
SØT MUSIKK: Det kan virke som om det har oppstått varme følelser mellom influenser Sophie Elise og Isak, og det vil ikke være første gang dette skjer på «Farmen kjendis». I 2017-sesongen fant supermodell Vendela Kirsebom og «Paradise Hotel»-deltager Petter Pilgaard, tonen.

Les mer om Farmen-vinneren i denne ukens utgave av Her og Nå.

Denne saken ble første gang publisert 20/02 2022, og sist oppdatert 21/02 2022.

Les også