Aktuelt

Sharon Osbourne hevder at hun dopet ned ektemannen Ozzy

Rockelegende Ozzy Osbourne var utro en rekke ganger.

DOPET NED OZZY: Da Ozzy ikke innrømmmet utroskapen, dopet Sharon ham ned for å få ham til å løsne på tungebåndet.
DOPET NED OZZY: Da Ozzy ikke innrømmmet utroskapen, dopet Sharon ham ned for å få ham til å løsne på tungebåndet. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Sharon Osbourne (66) hevder at hun ga ektemannen Ozzy Osbourne ekstra sovepiller i et forsøk på å få ham til å tilstå at han var utro, skriver Huffington Post.

- Jeg var en knust kvinne. Han sendte meg en mail som var ment til en av disse kvinnene. Deretter tok han sovepillene sine. Jeg puttet to ekstra i drinken hans og spurte ham om alt, og da kom alt frem, sier hun til The Sun.

- Han ville aldri fortalt meg det, aldri. Han skammet seg, og han var redd. Jeg visste hvem det var med, og jeg visste når det skjedde, sier hun.

Hun har vært gift med rockelegenden fra gruppa «Black Sabbath» siden 1982 og har tre barn med ham.

Ozzy sa at hans sidesprang var et tilbakelagt kapittel, og Sharon bestemte seg for å tro ham. Seks måneder senere skal det ha kommet frem at han hadde løyet og likevel fortsatt å treffe andre kvinner bak hennes rygg.

Ozzy innrømmet at han var sexavhengig og ikke klarte la være å ha utenomekteskapelige forhold. Han la seg inn på rehab i april 2016.

Etter dette pakket Sharon sakene sine, og ekteskapet var over. Men kun i kort tid. Fire måneder etter ble de gjenforent og fornyet ekteskapsløftene.

Sharon innrømmer at hun ikke stoler på ham og at det bekymrer henne.

- Ingenting i verden gjør så vondt som utroskap.

En del av belsutningen om å bli hos Ozzy handlet rett og slett om hun antar at ingen vil be en rappkjeftet, eldre kvinne på date.

Men:

- Det er så greit som det kan bli, og jeg elsker ham. Jeg er kona hans, og jeg tar vare på ham. Det er det jeg gjør.

Denne saken ble første gang publisert 02/11 2018, og sist oppdatert 02/11 2018.

Les også