Fjernet begge brystene

Sharon Osbourne var frisk da hun fjernet brystene, men tok ingen sjanser.

Foto: (Getty)
Publisert

(SIDE2): Sharon (60) hadde for ti år siden kreft i tykktarmen, og gikk da gjennom tøff behandling for å bli frisk. Nå forteller hun at hun også har fjernet begge brystene, til tross for at hun ikke var kreftsyk.

Sharon og Ozzy Osbourne ble besteforeldre tidligere i år, da sønnen Jack (26) ble pappa til lille Pearl. Sharon sier hun ønsker å leve så lenge som mulig for å få med seg at barnebarnet vokser opp. Dermed var ikke valget om å fjerne brystene så vanskelig.

- Jeg ønsker å leve et langt liv og være bestemor for Pearl. Jeg tenkte ikke en gang på puppene mine på en nostalgisk måte. Jeg ønsket å leve livet mitt uten frykt for å få kreft igjen, forteller hun ifølge dailymail.co.uk til Hello!magazine.

Årsaken til at hun fjernet brystene, er nemlig at hun oppdaget at hun er bærer av et brystkreft gen.

- Så fort jeg fant ut at jeg hadde brystkreftgenet tenkte jeg at oddsen ikke var på min side. Jeg har hatt kreft før, og orker ikke gå gjennom det en gang til. Derfor valgte jeg å fjerne dem begge to

Da Sharon sist var kreftsyk, fulgte TV-seerne henne og familiens kamp for å bli frisk via reality-serien om Osbourne-familien på MTV. Denne gangen var det ingen kameraer til stede under operasjonen, som tok 13 timer å utføre.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

MEST LEST PÅ NETTAVISEN NÅ:

Denne saken ble første gang publisert 05/11 2012.

Les også