Kopierer ikonisk bilde

Gjenskaper tennishistorie

Klarer tvillingene uten truser å fange oppmerksomheten din?

Foto: (Betfair)
Publisert

Når bettingselskapet Betfair først skal reklamere for sitt nye nettspill, «Wimbledon Doubles», ønsker de for at så få som mulig skal gå glipp av nyheten. Og hvordan løse den oppgaven så effektivt som mulig?

To 25 år gamle eneggede tvillinger uten truser, er det selvsagte svaret. Men Bryony og Catherine Frost viser ikke rumpa helt på slump. Betfair prøver å gjenskape den klassiske plakaten «Tennis Girl» fra 1976.

Siden spillet heter «Wimbledon Doubles», måtte det naturligvis to kvinner til.

Originalen ble knipset av den nå avdøde Martin Elliot, og er i følge Wikipedia en av verdens mest solgte plakater gjennom tidene. Det er Elliots daværeende kjæreste, 18 år gamle Fiona Buttler, som løfter på skjørtet i det nå ikoniske bildet.

- Det er et av verdens mest berømte bilder, og selv om det var kaldt og regnvær, var det fantastisk å få være med, forteller duoens ene halvdel Bryony Frost til Ekstra Bladet.

Betfair har etter alt å dømme mer suksess med sitt kopi av historien enn Paris Hilton. Hun forsøkte seg på et lignende stunt tidligere i år, men det ble dårlig mottatt av internettet.

Denne saken ble første gang publisert 28/06 2011.

Les også