Ga godteriklassiker ny oppskrift - godtespiserne raser
Den nye oppskriften ser ikke ut til å ha falt i smak.
IdaKlokk
Publisert
(SIDE2): På den usertifisert Facebook-siden Basset's Winegums strømmer kommentarene inn etter at merket har endret oppskriften til godteriklassikeren, ifølge svenske Aftonbladet.
Mange mener godteriet nå er uspiselig, andre skriver at de ikke kommer itl å kjøpe dette snopet igjen, mens andre ønsker seg den gamle oppskriften tilbake.
Skuffet
Svenske Nathalie Dahlqvist er en av dem som reagerer på at merket har endret oppskriften, og også hun har lagt igjen en kommentar på Facebook-siden.
- Når jeg åpnet posen trodde jeg det var en spøk. Jeg ble veldig skuffet når jeg smakte på det. Det var mykere, og det var helt andre smaker. Men har et bilde av akkurat hvordan den røde smaker, men det stemmer liksom ikke, sier hun til Aftonbladet.
Mondelez International, som eier dette varemerket, tar kritikken med ro.
NY OPPSKRIFT: Nå er bitene større, mykere, og de har færre smaker.
- Vi har fått både positive og mindre positive reaksjoner. Vi er glade for at våre konsumenter sier ifra. For det viser at de har kjærlighet og engasjement for produktet vårt, sier nordisk kommunikasjonsdirektør i Mondelez International. Kristian Hvilken, til avisen.
Annonse
De har endret godteriet ved å gjøre bitene mykere og større, og har brukt mer naturlige fargestoffer. Det er også færre smaker i sortimentet. Målet var å forbedre kvaliteten.
Vingummien er av merket Basset's, som ble startet av George Bassett Sheffield i 1842. Godteriet har en lang historier, og dette ser ut til å gjøre det spesielt sårt for de som har nytt dette godteriet lenge.
...And there you managed to ruin my favourite candy. :( They taste like soap! The special winegums taste I loved is long gone. What happened, Bassetts?
New recipe?Only one word can explain my feelings: SadnessLet's all keep one minute of silence in respect of our dearly beloved and now departed friend: Quality